Arama sonuçları: *

1. S

4060 lı sistem toplamak

Hocam ben yavaş yavaş sistemi toplamayı düşünüyorum mesela her ay 1 malzeme 1 ay ram 1 ay ssd 1 ay PSU öyle yapıcam
  2. S

4060 lı sistem toplamak

Total fiyat? 1736331688 Knk kasa değissek güzel bir kasa olsa + kule tipi soğutucu yerine sıvı soğutma gelse?
  3. S

4060 lı sistem toplamak

Merhabalar 4060 lı sistem toplamak istiyorum malzemeleri parça parça alacağım işlemci ryzen olsun değişik markalar istemiyorum siyah temalı olucak sistem bütce sınırı yok zaten 4060 lı bir sistem ne kadar tutabilir ki? Değilmi .d Not: sonradan sistemi yükselteceğim illaki ilerde 5000 serisine...
  4. S

🔥🔥🔥NVİDİA 5000 SERİSİ TANITILDI ve FİYATLARI BELLİ OLDU!🔥🔥🔥

Bişey dicem 5070 ucuz deilmi 25 bin fln gayet okey bı fiyat ?
  5. S

Vatan bilgisayar hazır sistem alınır mı ?

Hocam ben görünüşü güzel olsun istiyorum güzel bı sıvı soğutma bide kasa atarmısın siyah temada olcak
  6. S

60000 TL lik dizsen nasıl dizerdin mesela 4070süperli görünüşü güzel
  7. S

Hocam benim yapıcağım ne biliyomusun her ay 1 parça hedeflicem yani 1 ayda ssd 1 ayda kasa 1 ayda ram öyle yapıcam yani hemen almıyorum direkt hepsi bir deil
  8. S

Bu tarzda kasa istiyorum L temperli derken yani
  9. S

Anakart Amazon ama
  10. S

Knk yurt dışından almayalım bide ramleri rgbli güzel bişey olsun + sıvı soğutma koyalım kasada temperli cam diyorlar galiba hani şu L şeklinde açılanlardan varya öyle bı düzenleyip atarmısın ha bide ekran kartını MSI yapsak? 1736168796 Buradan birine rica ettim topladı 4070 li
  11. S

Dizermisin bana 1736168240 Kral dizsene bana ya
  12. S

Özellikler sence nasıl başka sitelerden tek tek toplasam?
  13. S

Merhaba hazır sistem buldum vatanda ve kendime göre özelleştirdim fiyat 47 bin TL sizce alınır mı Özellikler: AMD Ryzen™ 5 7500F Soket AM5 5.0GHZ 38MB MPK Kutusuz Fanlı İşlemci ASUS PRIME B650M-R AMD B650M Soket AM5 mATX DDR5 7000MHz (OC) M.2 Anakart GIGABYTE GeForce RTX 4060 TI WINDFORCE OC...
  14. S

4070 süperli PC toplama öneri

Merhabalar 4070 süperli bilgisayar toplamak istiyorum herşeyi parça parça almak istiyorum yani 1 ay Rami 1 ay kasayı 1 ay işlemciyi o şekilde bana sistem toplayabilir misiniz herşeyi sıfır alıcam ilk kasam olduğu için değişik markalar istemiyorum bütce 50-70 arası
  15. S

Corsair kasa alınır mı?

Merhabalar 4070 süperli sistem toplayacağım ve bu kasanın içinde 750 watt güç kaynağı ile geliyor sizce alınır mı birde 3 fanlı 4070 süper sığarmı?
  16. S

Devamsızlık sildirme var mı?

Kaçıncı sınıfsın dosti
  17. S

Kasa içinde güç kaynağı varmı alınır mı?

Hayır yani özellikten yana zaten sen bilirsin hocam tabide hangi dış görünüş olaraktan bahsediyorum
  18. S

Rami görünüş olarak daha güzel bişey yapsak olmazmı 😁
  19. S

Birine topla desem 4070 li güzel bir sistem toplarmı burda bana
  20. S

Knk şöyle yapsam her ay 1 malzemesini alsam mesela 1 ay ssd 1 ay ram tarzı iyi olmazmı?
Top Bottom