Arama sonuçları: *

1. Y

AMD FX 6100 6 çekirdek olmasına rağmen 3 gösteriyor

AMD FX 6100 işmeci aldım sanal çekirdek 4 çekirdek 4 gösteriyordu dediler bios pili çıkart olur cikardim olmadı msfconsole de den denedim olmadı format attım bu sefer oldu ama sanal çekirdek 6 çekirdek 3 oldu bios ayarlarından çekirdek 6 gözüküyor bios dan ayarlayamiyormuyuz bunu bios ayarları...
  2. Y

İşmeci cekrdek sayısıni arttırma

AMD FX 4300 vardı 6100 aldım degistirdim ama cekrdek 3 gösteriyor du msfconsole dede denedim vs olmadı format attım bu sefer sanal çekirdek 6 çekirdek 3 gösteriyor msfconsole dede 6 gözüküyor ama çekirdek 3 biosdan çekirdek ayarını otomatik olmuyor mu nasıl yapacağım
  3. Y

İşmeci 6 çekirdek olmasına rağmen 3 cekrdek gösteriyor

AMD FX 4300 vardı 6100 aldım degistirdim ama cekrdek 3 gösteriyor du msfconsole dede denedim vs olmadı format attım bu sefer sanal çekirdek 6 çekirdek 3 gösteriyor msfconsole dede 6 gözüküyor ama çekirdek 3 biosdan çekirdek ayarını otomatik olmuyor mu nasıl yapacağım
  4. Y

Bios güncelleme sorunu

Yok guncelledim direk oldu o ekran çıktı
  5. Y

Bios güncelleme sorunu

Şöyle oluyor güncelleme atılıyor bittikten sonra complete ekranı çıkıyor rebot birde yeninden başlat yeri çıkıyor bilgisayarda yeniden başlat dedim yine aynı
  6. Y

Bios güncelleme sorunu

Bende gigabyte ds3p g970a anakarti var PC açarken bios güncellemesi ekranı geliyor bende güncelleştirme yapayım dedim girdim sitesine indirdim attım flasha bios yerinden Q flash ile uptade dedim completet dedi PC kapandi açıldı ama hala güncelleme ekranı geliyor guncelleyin diyor
  7. Y

Işlemcı 6 cekırdek olmasına rağmen 4 gözukuyor

Hocam attım format sanal çekirdek 6 oldu normal de 3 nsf den 6 gözüküyor Ordan 5 yaptım bakayım 5 olurmu diye 6 bir daha gözükmedi orda bios güncellemesi mi yapayım 1736077861 Hocam attım format sanal çekirdek 6 oldu normal de 3 nsf den 6 gözüküyor Ordan 5 yaptım bakayım 5 olurmu diye 6 bir...
  8. Y

İşmeci 6 çekirdek olmasına rağmen 3 gösteriyor

Yok ama eskisi gibi aynı 4300 vardı 6100 aldım MB ve çekirdek farkı var diye aldım bios güncellemesi yapsam olurmu
  9. Y

AMD FX 6100 1736042109 AMD FX 6100
  10. Y

6100 işmeci var 6 sanal 6 normal değiştirdim eskisi ile eve geldim çekirdek4 sanal 2 msfconsole den de baktım oradan da aynı 4 gösteriyor bios sıfırladım pili çıkardım taktım vs olmadı gittim format attım bu sefer oldu la sanal çekirdek 6 çekirdek 3 oldu msf de 6 gözüküyor ordan 5 yaptım olur mu...
  11. Y

fotmat atıyorum malesef 1736023653 olmadı mecbur format 2 dk atarım ama bılgılerı gerı gırmek vs ugrastırıo
  12. Y

olmadı hocam
  13. Y

yapıyorum
  14. Y

bıos pılı ama bıosda gozukuyor sorun wındows da deneyım mı 1736021853 yapayım mı la
  15. Y

orda da oyle zaten max 4 var 1736021319 4 saat once taktım
  16. Y

yaptım olmadı biosda 6 gozukuyor ztn
  17. Y

bende amd fx 6100 var gordugunuz gıbı 6 cekırdeklı 6 da sanal ama 4 gozukuyor bıos da 6 olmasına rağmen nasıl yapabılırım bıos da ayarı varmıdır
Top Bottom