Arama sonuçları: *

1. motive

SADECE Şarkı dinlemek için kafaüstü Bluetooth kulaklık tavsiyesi lazm

560 bt kullanmadım bilmiyorum çok büyük bir fark olacağını düşünmediğim için tahminen benzerdir dedim 720 bt uygulama üzerinden ses ayarlarını yapabiliyorsun
  2. motive

SADECE Şarkı dinlemek için kafaüstü Bluetooth kulaklık tavsiyesi lazm

jbl tune 720 bt kullanıyorum 1 yıla yakın rahatlık konusunda gerçekten çok iyi 10 saat bile taksam rahatsız etmiyor maximum sesi çok yüksek değil muhtemelen ses kalitesi kullandığın 560bt ile benzerdir ama dediğim gibi çok rahat ve dışarıya çok az ses veriyor
  3. motive

MSI MAG 256F ghosting sorunu var mı alınır mı?

monitörün kendi menüsünden
  4. motive

Yardım MSI 256F sahipleri YARDIM

yanlış bir şey yok fotoğrafları ben çektim kullanıyorum aktif olarak fotoğraflardaki gibi
  5. motive

Steam satın alım geçmişime nasıl bakarım

rica ederim
  6. motive

satın alma geçmişini görüntüle yazısının altı
  7. motive

dediğim yere bak onu diyosun satın alma geçmişine girdiğin yerin hemen altında lisans ve ürün aktivasyonları var orası dediğin yer
  8. motive

hocam sana gelen hediyeler sanırım lisans ve ürün aktivasyonları kısmında görünüyor
  9. motive

o zaman bilmiyorum hocam benim ilk açtığım günden beri tüm işlemlerim gözüküyor
  10. motive

sağ üstten ismine tıkla hesap detayları satın alma geçmişi tamamının gözükmesi lazım
  11. motive

MSI MAG 256F ghosting sorunu var mı alınır mı?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/msi-256f-sahipleri-yardim.1044786/post-9409973 buradan bakabilirsin tepki süresinin normal yaptığın zaman ghosting yok
  12. motive

200TL Büyük Mousepad Önerisi

https://www.incehesap.com/james-donkey-jd450-pro-gaming-mousepad-fiyati-37560/?srsltid=AfmBOoqEbV9t3rJH66tIFHXfOE3_k64uuPPegt_biK5R1uaWL6fv9q5H5bY kullanıyorum memnunum
  13. motive

Monitörü 10 Bit Yapamıyorum

evet kullanıyorum memnunum bir sıkıntısı yok
  14. motive

Öneri PC oyun önerisi (chill)

contract ville
  15. motive

Intel i5 14400F için soğutucu önerisi

aslında daha ucuz bir soğutucunun yeteceğini söylediler ama ben kaliteli bir şey aradığım için markanın kalitesine güvenerek aldım pişman değilim işlemciyi yük altına sokacak işler yapmıyorum ben de yapsan bile bu soğutucunun her türlü yeteceğini düşünüyorum bende apache plus vardı gta da 95...
  16. motive

Intel i5 14400F için soğutucu önerisi

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-arctic-freezer-36-argb-du-ar-acfre00124a-fiyati,610309624.html aynı işlemci için yakın zamanda bunu aldım fazlasıyla yeterli ve görüntü gayet iyi
  17. motive

Yardım MSI 256F sahipleri YARDIM

senin için hepsini tek tek çektim soldan sağa doğru 1. tepki süresi normal 2. tepki süresi en hızlı 3.mprt açık ghosting durumları bu şekilde
  18. motive

keyif
  19. motive

çok uzun süre deneme fırsatım olmadı mprt de açmadığım için beni rahatsız etmedi ama sen en iyisi deneyip öyle al
  20. motive

mprt sanırım 1 ms modu oluyor ben de çok bilgili değilim 1734547444 anladım çok teşekkür ederim
Top Bottom