bence bakış açısına göre 5 kişiyi öldürmüş sayılmazsın. sonuçta sana bir seçenek verilmiş fakat sen hiçbir şey yapmamışsın. Şey gibi, birine araba çarpıcak. Sen son anda o kişiyi kurtarır mısın yoksa bekler misin? biraz karıştı farkındayım ama ben biraz düşününeceğim. Derin bir soru...
Hocalarım sa,
geçenlerde bir arkadaşım bana aktif olarak gta online oynadığı hesabını verdi. ve bana " story mod" oyna ama online girme banlanırsın dedi.
ben geçen GrandRP yükledim ve arkadaşımın bana verdiği GTA5 i kullanarak yükledim.
oynarsam sıkınntı çıkar mı?
Hocalarım öncelikle sa,
şu sıralar bir oyun üzerine çalışıyorum ve yeni ue5 e geçiş yaptım.
Oyunun belirli bir seviyesine kadar geldim ve şu anda yapmam gereken karakterimin yürüme ve koşma seslerini eklmek.
sondaki Play Sound 2D bloğunu koyduğumda karakter ileri tuşuna bastığım süre boyunca...
hocam fiyatına göre pahalı. 7700/7800 lü sistemler aynı fiyata düşüyor ve daha mantıklı. monitör olarakta onu önermem. hem VA panel hem de markası güvenilir değil bana göre
ben kullanıyorum. şu ana kadar ghostrunner, gta5, forest, valorant gibi oyunları full+full ayarlarda oynadım ve herhangi bir sorun yaşamadım. dlss ağırlıklı oyun oynayacağım için RTX tercih ettim. amd kartlara da yönelebilirsiniz