powerboost psu hocam biraz tabiri caizse C4 bombası olarak geçiyor buralarda 1050w almak yerine faturalı garantili 2.el bir 800w psu alsanız işinizi fazla fazla görür attığınız psu'nun markasından (elinizdekini ucuzdan satıp parasını zaten azaltırsınız)
en sonki modem değişiminden beridir hızlarda düşüklük var 80 90 aldığım yerde artık 60ları zar zor görüyorum sizce sebebi nedir? yetkili servis bu hafta içerisinde bakım yapacağını söyledi ancak merak ettim
sıvı soğutmalar hakkında yeterli bilgim yokda watt konusunda rx 6800 rx 6900 xt 4070 4080i bile adam akıllı bir 750w psu kurtarır 1050W çok üst limit bir oyuncu bilgisayarı için
the last of us part 1 gta 5 gta 4 rdr1 rdr2(öneririm) god of war 4-5 duruma göre emilatör ve gamepad yardımıyla 1-2-3. oyunlar detroit become human the witcher 3 unchertad 4(önceki oyunlarda güzel ama 1 tanesini oynayacaksan 4 en iyisi) far cry 3
3K ya r5 5600 kalan paranın üzerine duruma göre konulup dark x123 veya thermalright'ın 1-1.5K arasındaki soğutucularından alınırsa 10 numara olur stok fanla kullanayım demeyin 80 90ları rahatlıkla görüp güç kısıyor
Merhaba ortalama 5-6 ay öncesinde evimizin yakınına yıldırım düşmesi sonucu garantiyi arayıp modem değişikliği istedik gelen modem takıldıktan sonra ortalama 33 34 Mbps alabildiğim (aynı cihaz aynı mekan modemde aynı yerde herhangi bir menzil değişikliği yok dibine girincede aynı hız) yerden...
Aklımda 2 seçenek vardı biri 6700 xt diğeride 3070 test imkanı sundu zaten karşı taraf düşündüm 8 gb vram yeterli de geliyor bana oynayacağım şeylerde satarken de rahat olur dedim birde amd amd nereye kadar nvidia geçek dedim
kart 3 ay temiz bir ortamda ortalama 68 71 derece arasında mining yapılmış kalan 8 ay boyunca oyun oynanmış ilk sahibi alınır mı? 10 dk 8x msaa furmark sonucu %78 fanla 70 derece 58fana çekildiğinde kapalı kasa içinde 73 74 derece alınır mı? psum high power gd performance gold 600W R5 5600 rtx...