Arama sonuçları: *

1. P

Türk Telekom fiber kutu

Elektrikçi işini anlayan biri varsa çevrede bina içi hattı kendiniz çektirebilirsiniz. Hızlı bir şekilde halledilir. Bina içi için TT biraz ağır davranıyor.
  2. P

Param güvende sorunu

Komisyon ile alakalı değil. Ciddi derecede satıcıyı mağdur edebilecek bir sistem. Satacağın ürünü değiştirip salatalık koyup iade edebilir mesela. Yada ürünün aynısı vardır bozuktur kendinde onu değiştirir. Satıcı için hiç bir mantığı yok.
  3. P

🔥İndirim Gainward GeForce RTX 5090 Phantom 134.999TL

1500 dolarlık ürün ülkemizde 3700 dolar indirimli diye yazılıyor. Yani zenginde olsan şu fiyatı vermezsin .
  4. P

❌İndirim Bitti! Iphone 13 128 GB 13500 TL

Tabi çoğu arkadaş dalga geçiyor ama ciddi düşünüp thh felan vermeyi düşünen varsa boşuna uğraşmayın ne mahkeme ne thh sizi haklı bulmaz çünkü satıcının fiyat girişlerinde hata yapma hakkı var. Bildiğiniz gibi fiyatları girenlerde genellikle insan oluyor hata olabiliyor. Fakat bazı durumlarda...
  5. P

🔥İndirim RTX 5090 R7 9800X3D 32GB 2 TB Sistem 159.999 TL

5080'inin 16gb olması bir bana mı garip geliyor acaba çok garip. 5090 32gb . En azından 20-24 arası olmalıydı 5080 bence.
  6. P

CONNECTGAME Garantiye Nasıl Ulaşacağım

Discorda gel ne ya ahahaha ülkede satış yapan şirkete bak ülkede yasak olan sistemden destek veriyor xD
  7. P

CONNECTGAME Garantiye Nasıl Ulaşacağım

Valla birçok mesaj ve konu görebilirsin. ben kaç yıl önce aldım mouse elimde patladı daha ulaşamadım adamlara garanti için. Hatta cimere felanda şikayet ettim ama ülkede adalet olmadığı için rahatça takılıyorlar böyle yerlerden bilinçlenmeniz gerekecek. Yani ulaşsanız bile muhtemelen kullanıcı...
  8. P

Öneri Türk Telekom Cok Güzel Besteler İstiyor

İnternet var modemden wifi olarak mı çekmiyor yoksa ? Yani kablo ile test yaptınız mı?
  9. P

Yardım Altyapı Nasıl Getirtebilirim?

Biz vdsl çektirdik. Özel projeye gerek kalmadan. Çünkü vdsl bulunduğumuz bölgede direkler üzerinden gidiyor bizim mahalleye gelmiyor. Başvuru ile 4 direk ile mahalleye geldi direkler türktelekomdan(ptt) işlem ücretleri bizden oldu. Ekleyeyim saha dolabı çok uzakta değildi. Bu yüzden direk...
  10. P

Bunu düz bir kablo olarak düşünmeyin. İlk önce ana santralden fiber olarak çıkmalı . Yani bölgenizde saha dolabı yoksa saha dolabı koyulacak ve fiber kablo oraya gelcek. Saha dolabından vdsl bakır kablo olarak dağıtım kutularına gidecek. Yani buradaki mevzu saha dolabı. Şimdi şirketler vdsl ile...
  11. P

Söylediğiniz vdsl yöntemini bilmiyorum fakat benim bildiğim vdsl de 7mbps almanız biraz zor. Yani adsl ise full bakır olduğu için o hızı alabilirsiniz. Ama dediğim gibi vdsl maliyetli bir düzen. Vdslde sizden her türlü 50k üstü para alırlar kişisel altyapı gelecekse. He eğer yakınınızda bir...
  12. P

Bu hane ile alakalı eğer 45-50 dairelik bir bölgeye sahip değilseniz örneğin 5-10 daire varsa kolay kolay getirmezler. Fiber, vdsl kişisel getirtebilirsin muhtemelen fakat çok fazla paralar yani vdsl için yeni ekonomi ile 100k felan isterler fiber'i düşünemiyorum.
  13. P

🔥İndirim Darmoshark M3 4K Kablosuz Oyuncu Mouse 2.560TL

Darmoshark kullanmış biri olarak malzeme kalitesi acayip kötü. Hani şurda 800 TL ye ajazz pro aldım çinden bunun 2 katı daha iyi malzeme kalitesi var. Yazılımı olmasada olur seviyesinde . Ayrıca böyle mouselar alırken yolunuz yanlışlıkla connectgame felan düşmesin sat bırak mantığı ile...
  14. P

🔥İndirim Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Valla Allah razı olsun benim gibi birçok kişinin işine yaradı. Tahaahüt bitiyordu 5 ay 360 TL , 10 ay 650 TL civarıydı 15 ay için şimdi sabit 333 TL oldu. 35 lik yaptım şimdilik heralde paket yükseltmede sorun yok aynı paketten yükseliyor.
  15. P

🔥İndirim Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Bunlar geri aramadı beni sizi arkadaşlar arayacak dedi daha dönen yok. Kaç güne dönecekler acaba .
  16. P

Türktelekomdayım şubatın 15. de bitiyor vdsl hiper. Cayma bedelini sormadımda ilerisi için dedim cayma bedeli çıkmaz zaten. Bilerek paket fiyatını yüksek tutuyorlar ki ilerisinde caymayalım diye. Ama karar verdim gibi arasınlar direkt kabul ederiz. Sabit fiyat 15 ay güzel sadece türktelekom'u...
  17. P

15.02.2025 de thaaüt bitiyorda dediğiniz işlemi yaptım bugün aradılar 359 TL civarı bir fiyat çıkarttı. Tek hat var bulunduğum yerde o da vdsl hiper türktelekom hattı o yüzden netspeed gibi farklı bir oparetörden almanın bir mantığı var mı ? Arıza durumlarında felan. Ona göre arayacaklarmış...
  18. P

Ajazz 159 pro kac hzde kullanılmalı

2k yeterli 180 hz için.
  19. P

Ajazz 159 pro kac hzde kullanılmalı

Bunun nedeni 8k'yı kullanamıyorsun. 240 hz üstü 4k öneriliyor belki 8khz değerini 540 hz üstünde kullanabilirsin. Ama dediğim gibi 8k'yı direkt hissetmek ve kullanmak bu seviyelerde zor. Sadece senin donanımınla da ilgili değil oyunun desteklediği değerlerde önemli. Yani 8k alsanda 8k...
  20. P

💲 ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLUCAK ? 💲 TOPLANTI BAŞLADI !

22000 TL ama çok artmasının ülkeyi bir faydası kalmadı. Kira + market hepsi bu artışa göre artıyor.
Top Bottom