Arama sonuçları: *

1. 58_BaBaKoK

Megane 3 1.5 Dci sport tourer (Station Wagon) alınır mı?

Arkadaşlar megane 3 1.5 Dci sport tourer manueli alınır mı ? biz güzel bir aile arabası arıyoruz normalde aklımızda Toyota Verso var ama Megane 3 de hoşumuza gitti Arabanın kronik sorunu var mı ? sıkıntılımı ? Toyota verso mu daha iyi ? Kullanan varsa yorumlarsa mutlu olurum Başka...
  2. 58_BaBaKoK

5 vakit namaz kılmayı nasıl düzenli hale getirebilirim?

kulluk görevi kardeşim her Müslümanda şarttır namaz
  3. 58_BaBaKoK

İlk Defa Üroloji Doktoruna Gideceğim Çok Utanıyorum!

korkma yeğen benimkinide avuçladılar
  4. 58_BaBaKoK

Askerlik tecil ettirme

üniversite okuyacaksan bence tecil ettirme üniversiteyi bitirdikten sonra tecil yaptırabilirsin daha rahat olursun üniversite okumayacak sanda e devletten tecil yaptırabilirsin 2 sene hakkın oluyor
  5. 58_BaBaKoK

Yılbaşı kutlamak günah mı?

Eğer Müslümansan İslama göre yapacaksın yani dua edeceksin namaz kılacaksın oruç tutacaksın ama hristiyanlar gibi onlara özenerek ağaç kırmızı şapka gibi şeyler günah tabi bunlara özenerek kafirlerin yaptığı hareketi yapıyorsun doğru değil saçma sapan hristiyanların adetlerini yapmak doğru değil...
  6. 58_BaBaKoK

Devlet neden kumarı yasaklamıyor?

vergi aldığı için diyecem ama devlet kumardan aldığı vergiyi %50 düşürmüş ne yaptıklarını anlayamıyorum diğer her şeyin vergilerini uçururken kumarın vergisini düşürüyor yaptıkları resmen teşvik bu
  7. 58_BaBaKoK

realme 10 alınır mı ?

hocam onun yerine camon 20 pro aldım
  8. 58_BaBaKoK

Forum gerçekten bitmiş, hoşça kalın.

hakikatten öyle hiçbir konuma bir mesaj gelmiyor bakan yok forumun artık eskisi gibi bir aktifliği kalmamış
  9. 58_BaBaKoK

realme 10 alınır mı ?

arkadaşlar 6500'e 1 yıl garantili realme 10 var alınır mı ? NOT: nolur a34 a24 a33 al demeyin öneri istemiyorum sadece alınır mı sorunu var mı onu soruyorum
  10. 58_BaBaKoK

Crackli oyun için yardım edebilirmisiniz?

ilk olarak windows defender i kapat çünkü virüslü deyip dosya silcek sonra setupa bas uyarı çıkcak evet diyeceksin bu kadar
  11. 58_BaBaKoK

Crackli oyun için yardım edebilirmisiniz?

setup'a tıklayıp oyunu kurman gerek
  12. 58_BaBaKoK

2.el 4000-5000tl arası telefon önerisi

Arkadaşlar bana performansı iyi fiyatı 4500-500 arasında bir telefon önerir misiniz Aklımda infinix note 30 var yurtdışı almak var alınır mı ?
  13. 58_BaBaKoK

Bir Caps Vardı da nasıl bulabilirm

arkada kangal videosu var mı ?
  14. 58_BaBaKoK

YKS'de 24 soru kaç puan?

süt ve süt ürünlerini düşünürsen yardımcı olurum kardeşim
  15. 58_BaBaKoK

14 Yaşında garsonluk yapmak ne kadar kazandırır

işlek büyük yerlerde asgari ücret verirler bildiğim
  16. 58_BaBaKoK

1750 ye redmi note 7 alınır mı ?

Arkadaşlar temiz kullanılmış kırığı çiziği olmayan redmi note 7 buldum 1750 ye anlaştım sizce alınır mı ? redmi note 6 pro ya 2000tl çekiyorlar sadece internette dolanıp 2-3 uygulama indirip gezicem diyim sizce bu telefon işimi görür mü ?
  17. 58_BaBaKoK

redmi note 7 yada 8 alınır mı ?

arkadaşlar bütçe 2000-2500 arası beni idare edicek internette dolaşabileceğim kasmayacak bi telefon arıyorum tavsiyeniz nedir bunların arasında redmi note 7 ve 8 iyi gibi gözüküyor alınır mı ? bana lütfen uçuk fiyatlı bişeyler söylemeyin yıl şu oldu eskidi demeyin idare edeceğim bi telefon...
  18. 58_BaBaKoK

AKPYE CHPDEN Tarihi Darbe

ben bugün çok mutluyum bir yeniden refahlı olarak twitter da çok kötü ağlıyorlar akpliler kaybettirdiniz diye
  19. 58_BaBaKoK

disk %100 olunca donup kalıyor YARDIM !

yok ssd kullanıyorum
Top Bottom