Arama sonuçları: *

1. Yphen

F/P Traş makinesi önerisi?

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi 1000 TL gibi bir bütçem var evde saç ve sakal keseceğim berbere gitmek istemiyorum bunun için o yüzden F/P bir makine öneriniz var ise yardımcı olursanız çok sevinirim.
  2. Yphen

Raijintek RJK 5V ARGB-PWM Fan Kontrolcü alınır mı?

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi aşağıda ki linkte ki ürün alınır mı 6 adet fanım var ARGB olarak hem PWM kontrol etmek istiyorum yazılım üzerinden hem renkleri kontrol etmek istiyorum iyi midir cevaplarsanız çok sevinirim...
  3. Yphen

Kasa Fan Hub çoklayıcı önerisi?

Dostlar selamlar kasam da 6 adet fan var hub çoklayıcı almak istiyorum hangi markayı önerirsiniz f/p olması benim için yeterli yardımcı olursanız sevinirim. Kasa: Zoko Amiral DK431 Fanlar: Thermalright TL-C12C-S ARGB
  4. Yphen

Beta Plus Teknoloji güvenilir mi?

Hepsiburada limiti ile taksitle alacağım hocam.
  5. Yphen

Tamamdır teşekkür ederim. Tamamdır teşekkür ederim.
  6. Yphen

Bu satıcıdan ürün satın alınır mı güvenilir mi yardımcı olursanız çok sevinirim. https://www.hepsiburada.com/akko-monsgeek-mg75s-he-shine-through-hall-effect-manyetik-switch-rgb-hotswap-mekanik-gaming-klavye-pm-HBC00007UDPKK?magaza=BETA%20PLUS%20TEKNOLOJİ
  7. Yphen

FreeFall MFG V2 SV alınır mı?

Arkadaşlar selamlar bu mousepad alınır mı genel kullanım olarak ve oyunlar için yorumlarınız nelerdir?
  8. Yphen

Hangi klavyeyi almalıyım?

O videoyu izledim hocam, Genel olarak %75 klavye ve RT özellikli bir klavye arıyordum default klavyelere para vermektense Akko gibi bir markaya para vermek daha çok kafama oturuyor. Sade ve şık olması ek olarak RGB modları olması ve 8K hz ile gelmesi de avantaj kullanmayacağım ama olması da...
  9. Yphen

Çok bilmiyorum takip etmediğim için "Monsgeek MG75S HE" kafama daha çok oturdu tam istediğim düzende 8K Polling Rate ve RT özelliği var Kailh sakura pink switch'te kullanıyor daha çok kafama yattı.
  10. Yphen

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi iki klavye arasında kaldım o yüzden sormak istedim aşağıda ki iki klavyeden hangisini alayım? Genelde %75 kullanıyorum fakat %68'de kullanırım problem olmaz kaliteli olması ve parasını hak etmesi önemli benim için yardımcı olursanız çok sevinirim. 1) Akko...
  11. Yphen

Banka icra/haciz davası hakkında?

Evet daha önce çekmiştim belirli bir kısmını ödedim düzenli daha sonra ödeyemedim kirada yaşadığım için.
  12. Yphen

Banka icra/haciz davası hakkında?

Dostlar selamlar, Maalesef talihsiz bir olay oldu ve QNB tarafından icraya verilmiştim ödeme zorluğundan ötürü ve taşınma arefesindeydim total de 3 banka ile icralıktım 3'üne de dürüst ve doğru şekilde mal beyanı verdim. Fakat bugün tekrar uyapı kontrol ettiğim de dosyalar güncellenmiş ve QNB...
  13. Yphen

Rehber RX470 Mining Edition Ekran Kartını RX570 Yapmak (Atiflasher ile bios atmak)

Mesela NVIDIA tarafında gtx 1080'e ne yapabiliriz?
  14. Yphen

Anormal çalışan fan RPM'leri hk?

Şuan kapalı hocam hala aynı pc açılışından 5-10 dakika sonra bir anda fan sesleri yükselmeye başlıyor ekran kartı mı diye baktım fanları dönmüyor bile işlemci kullanımı %3 ila %10 arası geziniyor ama ortada garip bir fan sesi var ve daha dün formatladım pc'yi.
  15. Yphen

BIOS ayarlarını default çektim hala biraz daha ses var hocam ve internette bir ayarı yok.
  16. Yphen

Forumdakiler önerdi hocam en f/p fan olarak kalitesiz olduğunu pek zannetmiyorum. Hangi ayarları yapmam daha sağlıklı hocam?
  17. Yphen

Hayır hocam şuan pc'de wallpaper engine açık yüksek ayarlar da ve tarayıcı açık şuan aşırı yüksek sesle çalışıyorlar.
  18. Yphen

Dostlar selamlar, Konu başlıkta ki gibi sorun şu tüm sistemimi daha alalı 3 gün oluyor herhangi bir ayar yapmadım fakat bir anda kasa fanları aşırı sesli çalışmaya başlıyor sıcaklıklara bakıyorum herhangi bir sorun yok bunun önüne nasıl geçebilirim nasıl bir ayar çekebilirim yardımcı olursanız...
  19. Yphen

Fan montajı nasıl yapılır?

Arkadaşlar selamlar, konu başlıkta ki gibi fan montajı yapamadım elimde thermalright tl c12c-s model 6 adet fan mevcut anakartım ise msi b550 gaming plus kasam ise zoko amiral dk431 bu fanları nasıl montajabilirim kendi çoklayıcı ve 3 pin rgb girişleri var bir türlü yapamadım yardımcı olursanız...
  20. İntel i3 12100F - 16 GB DDR4 - MSI Pro H610M-E - 600W PSU

İntel i3 12100F - 16 GB DDR4 - MSI Pro H610M-E - 600W PSU

Sistemimi yükselttiğim için boşta olan parçalar satılıktır, Parçalar "PSU" hariç 2024 Ağustos'ta Vatan Bilgisayar'dan satın alınmıştır ana parçaların hepsi 4 aylıktır. PSU ise bir önce ki kasamdan kalmadır hiç bir parçanın sorunu veya problemi yoktur hepsi tertemiz çalışmaktadır. Ana parçaların...
Top Bottom