Arama sonuçları: *

1. fişek kamil

Steam Oyunlarında Fps Problemi

Steamde normal şekilde oyunumu oynarken 10dakika sonrasında fps 10a düşüyor, sadece Steamin değil bütün bilgisayar kasma başlıyor ve steami kapatınca düzeliyor. Sebebi ne olabilir?
  2. fişek kamil

Steelseries Arctis3 2019 Discordda mikrofonun değil de Bilgisayarın sesi gidiyor

1.5 yıldır kullanıyorum 2 gün önce sorun yoktu
  3. fişek kamil

Steelseries Arctis3 2019 Discordda mikrofonun değil de Bilgisayarın sesi gidiyor

Discordda mikrofonun değil bilgisayarda olan şeylerin sesi gidiyor. Telefonda denedim kulaklığı konuştuğum tekrar kendime geliyor. Sorun nedir?
  4. fişek kamil

Öneri Gtx 1080 ti Sadece Ben mi Çok Beğeniyorum ?

A2 Türkçe
  5. fişek kamil

Among Us Sent 6 pings not responded hatası

Speedtestte 9 ping alıyorum. Lolde sabit 16 ms oynuyorum. 1601915710 Ve sürekli atıyor. Oyun başlıyor 50ms alırken birden atıyor. Herkes hareket filan ediyor ama istinasız 5-10sn içinde atıyor.
  6. fişek kamil

Among Us Sent 6 pings not responded hatası

Oyuna giriyorum, bir lobiye giriyorum oyun başladıktan 15sn sonra filan beni atıyor. İnternet hız sonucunda pingim yok, internetle çalışan bütün uyhulamaları sorunsuz kullanabiliyorum ama Among Usta oyun içinde sürekli atıyor. Server değiştirmeyi denedim hâlâ aynı. resmi:
  7. fişek kamil

lol de fpsim çok düşük

Basede beklerken en kötü sistem bile lolde 100fps alıyor. muhtemelen sana basede beklerkenki fpsini söyledi
  8. fişek kamil

Razer Cynosa Lite Chroma. alınır mı? neden?

Ben klavye piyasasını bilmiyorum. Bu klavye iile ilgili bir şey sorarsan cevaplayabilirim anlamında yazmıştım :D
  9. fişek kamil

İnternet sağlayıcınızı ve internet hızınızı atın

Türknet 33 indirme 5.80 upload 85Tl
  10. fişek kamil

Razer Cynosa Lite Chroma. alınır mı? neden?

Kullanıyorum gayet rahat ama mekanik istiyorsan seni tatmin etmez. Sorun olursa cevaplayabilirim.
  11. fişek kamil

🔥İndirim Forza horızıon 3 (satıştan kaldırılacak)

Youtubeda çok fazla videose var grafikleri güzel.
  12. fişek kamil

4 gb Laptop Rame ekleme

Arkadaşlar yardım edenlere sağolun. 4 gb ram almaya karar verdim.
  13. fişek kamil

4 gb Laptop Rame ekleme

Önce caps lock kapa. Sonra konuyu oku. Var olan 4 gb rami çıkaramam diyorum anlamıyor musun?
  14. fişek kamil

4 gb Laptop Rame ekleme

Bende öyle yapmayı düşünüyorum ama yanına 4gb alırsam dual channel olmuyor mu?
  15. fişek kamil

4 gb Laptop Rame ekleme

Var olan 4gb rami çıkaramam. 2 slot var. 1 tane 4 gb ram var. Yanına 4 takarsam dual channel mı oluyor? Bunu soruyorum.
  16. fişek kamil

4 gb Laptop Rame ekleme

2 slot var 4x4 derken 2 tane 4gb 1598337815 32 gb destekliyor.
  17. fişek kamil

4 gb Laptop Rame ekleme

32 gb ama şuan bulunan 4 gb rami çıkarıp 8x8 yapma şansım yok. 4x4 mü faydalı olur 4x8 mi? 4x4 yaparsam dual channel mı oluyor?
  18. fişek kamil

4 gb Laptop Rame ekleme

Anakartımda 2 slot var şuan bulunan 4 gb ram var. Laptopuma aynı ramden 4 gb almak mı mantıklıdır yoksa 8 gb almak mı mantıklıdır? 8 gb alırsam sıkıntı çıkar mı?
  19. fişek kamil

Gamepower Saber Tuşları Basmıyor

340 TL'ye razer cynosa chroma aldım çok memnunum, o kadar ucuza mekanik kalvye beklemiyeceksin bence. Cynosa chroma g213 filan iyi klavyeler.
  20. fişek kamil

Lgs puanınız kaç

Arkadaşlar geçen sene 1 milyon 74 bin kişi LGSye girdi. Bu sene ise 1 milyon 600 bin. Muhtemelen yüzdelikler artıcak yani geçen sene 4 'le alan okul 2 gibi alıcak haberiniz olsun.
Top Bottom