Arama sonuçları: *

1. S

IPhone 15'e geçtim ama yeni telefon gibi hissettirmedi

evet kamerası iyi değil diyorlar, 13 serisi iyiydi 14 pro max son nokta sanırım üstünde sıkıntı var gibi ya da gereksiz
  2. S

Elektrikcilere bir sorum var

Motor pinleri üzerine lehim yaparsınız 2 kabloyu neden 24v seçildi 12v malzemeler de bulunurdu neyse çok önemli değil motor sürücü kartı ne aldınız
  3. S

Ford Kuga 1.5 dizel otomatik alınır mı?

skoda superb ve octavia fiyatları neler
  4. S

FFB direksiyonda stm32 ve arduino leonardo arasındaki farklar neler?

stm in hangi modeli olacak işlemci hızı vs herşeyi farklı
  5. S

🔥İndirim Poco X7 Pro 8/256 19.299 TL 🔥🔥🔥

Oyun oynamıyorum hiç telefondan günlük kullanıyorum kamera ve ekran iyi olsun yeter, alayım mı almayayım mı
  6. S

Hobi için Ender3 V2 alınır mı

sessiz fan alırsın fakat ender 3 v2 ile uğraşmazdım ben şahsen tabi bütçe varsa
  7. S

yüz dediğim yüzde yüz yani 255
  8. S

bastığınız filamente göre değişir pla basıyorsunuzdur muhtemelen 100 olsun
  9. S

Evden Çalışan Birisine Koltuk Önerisi

1- salondaki tekli koltuğu aldım 10 saat pc başındayım hiçbir ağrım yok 2- ne iş yapıyorsunuz merak ettim
  10. S

Özelliklerini yaz buraya çift eksen vs yardımcı olayım
  11. S

Yardım S21 FE cihazımı iade etmeyi düşünüyorum?

Almadım arada kaldım ama şarjı az gidiyor diye hiç bulaşmadım fe serilerine
  12. S

Yardım S21 FE cihazımı iade etmeyi düşünüyorum?

O fiyatta honor200 le arada kaldım almadım bende idare edeceğim yeni çıkanlara bakacağım, a55 baktım mağazada bildiğin renkler soluk kamera ana ekran vs ondan almadım
  13. S

Sistem Upgrade önerisi

3070 ekran kartı, işlemci 57003d diyecektim ama anakart da değişecek o zaman, zaten psu değişecek, karar sizin
  14. S

Cr10 se yazmış arkadaş bütçesi var diye kabul ettim, vaktim var uğraşırım derseniz alınır tabi neden alınmasın, ender3 v2 de z ekseninde kayış var mıydı, z ekseninde kayış olsun aldığınız cihazda
  15. S

işin pla ile olacak diye varsayıyorum, cr10se 13k civarı diye gördüm bambu a1 15k civarı, 0 bambu alınır
  16. S

1 alınmaz uğraştırır tabla ayarı ister vs 2 soruların varsa sor yardımcı olurum 3 ben uğraşırım elim yatkın dersen o ayrı
  17. S

🔥İndirim Honor 200 8/256 Visa Kart'a Özel 16.249 TL 🔥🔥🔥

Telefonun video çekiminde sıkıntı var, başka sorunları var mı bilmiyorum alacaktım vazgeçtim
  18. S

Rs550 dc motor yeterli performansı verirmi

Malzeme listesini yazar mısınız
  19. S

🔥İndirim 27 İNÇ Viewsonic pivot monitör 4700TL

bilmiyorum hp konusunu ama vatanda ucuz varsa orda görerek alabilirsiniz monitörün birini öyle yaptım ben açtırıp test ettim öyle aldım, ama vatanda ucuz yoktur diye düşünüyorum.
Top Bottom