Arkadaşlar uzun süredir pttden aldığım hgsyi kullanıyorum para yüklerken kendi uygulaması olmasına rağmen komisyon kesiyor sorum şu iptal edip özel bankadan alsam ne fark eder ? Komisyonsuz internetten nasıl para yükleyebilirim ?
Konuya ithafen yazıyorum aynı durum başıma geldi dedim ya 1000tllik kılıfı 110tlden satıyordu sipariş verdim sipariş iptal edilip mail geldi başvuru yaptım 5-6 ay sonra 110tlden ürünü göndermek zorunda kaldılar benim durumu neden bozmadılar ?
Öğrenmek için soruyorum yanlış anlamayın
Ben zamanında spigen için sipariş oluşturmuştum telefon kılıfı tutacağı 90ar liradan aldım iptal ettiler sonra thh şansımı denedim 6 ay sonra o fiyata vermek zorunda kaldılar şansınızı deneyin
Arkadaşlar konuyu tekrar hortlatmış gibi olacağım ama başvurudan sonra aylar geçti dün spigenden mail geldi sizi haklı bulduk ürünlerinizi göndereceğiz şikayeti geri çekin lütfen diye. Ödeme bilgilerini havale yaptım siparişim o fiyattan elime ulaştı. Demek ki thh işe yarıyormuş bunu görmüş...
Amazon tr den kulaklık pedi sipariş verdim kargo vergi dahil ödeme yaptım. Yaklaşık 20 gün sonra sipariş geldi pttden ödeme çıkardı 140 tl dedim ben ödemiştim bize ödeme çıktı dediler mecbur ödedim ben de şaşırdım
Hukuk sistemi inanılmaz yavaş ilerliyor sahibinden aradan çekildikten sonra sen baş başasın. Dava açsan bile o parayı alman en az 1 yıl . Bu konuda gerçekten büyük ürünler param güvende ile gönderilmemeli. Ama ben dava sürecinin çok uzun süreceğini düşünüyorum parayı kurtarsan bile burnundan...