Arama sonuçları: *

1. Kuversa

Lgs den 350 alsam Ortalama bir lisseye girermiyim

Hocam onceliginiz lgs olsun... 350 degil de 400 veya ustune cikmaya calisin eminim yapabilirsiniz eger lgsden dusuk alirsaniz obp ile bir liseye yerlesirsiniz lakin 75-80 obp ile ortalama bir lise tutturursunuz endiselenmeyin lutfen (deneyim konusuyor :3) bu arada eger lise uzaksa dert etmeyin...
  2. Kuversa

KLAVYE ALMAMA YARDIMCI OLURMUSUNUZ

sahibinden aliyorsaniz param güvende seçeneği varsa daha garantili olabilir ayrica kullanici incelemelerine/puanlarina bakarak isinizi kolaylastirir veya telefon numarasi v.b isteyin ilk önce... onun disinda bilemiyorum uzgunum :C
  3. Kuversa

KLAVYE ALMAMA YARDIMCI OLURMUSUNUZ

su anda bu klavye ile yaziyorum :3 klavyeye sert basinca ice gocmesi disinda baska gozume carpan pek bir kusur bulamadim(ki bence sorun degil) onun disinda klavyeye basinca cikan sesler acayip tatli... cok tok ve kaliteli ama ben beyaz aldim renklerini de begeniyorum, net bi 3 yil daha...
  4. Kuversa

Bu foruma yeni geldim

Hoş geldiniz!! Çok iyi bir insana benziyorsunuz umarım yanılmıyorumdur :3
  5. Kuversa

Squid Game 2. Sezon Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Bence yapımcıların ''para için bu sezonu yaptık'' demelerine rağmen gayet hoş bir sezondu. Tabii ki bazı kısımlar saçma ve yetersizdi ama yine de ortalamanın altı sayılmazdı pek, izlerken çok eğlendim hele ki internette yapılan o komik editler :D Direkt öldürmeleri daha saçma olurdu bu arada ne...
  6. Kuversa

Donanım Arşivde Günde Kaç Kişiyi Reportluyorsunuz

Birisi demişti ki ''kız arkadaşa doğum gününde ne alınır?'' bu reportlayacağım ama kaybettiğim kişi de ''vibratör'' yazmıştı... tepki alınca da ''yaaa kızlar anca bunu hak eder filli boyalar'' gibisinden bir mesaj yazmıştı, bence banlanmayı hak ediyordu :C
  7. Kuversa

Donanım Arşivde Günde Kaç Kişiyi Reportluyorsunuz

hiç... reportlayacağım tek kişiyi de kaybettiğim için şu anlık hiç (o da gerçekten hak eden tek kişiydi sanirim)
  8. Kuversa

Sevdiğiniz Yiyecek Comboları Nelerdir?

sarımsaklı yogurt+makarna, mamma mia!
  9. Kuversa

İçki İçenlerde Neden Duyurma İsteği Var?

ben ''cok havali saniyorlar kendilerinii'' diyenlere pek katilmiyorum, yasak olan seyleri yapmanin kendine ozgu bir cekiciligi var ayrica ickiler genellikle arkadas ortaminda icildigi icin ''arkadaslarimla eglence'' adi altinda bir paylasim olarak goruluyor bence , havali sanmiyorlardir(sananlar...
  10. Kuversa

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN!

Senin de yeni yılın kutlu olsun güzel adam! ^^
  11. Kuversa

Dalga geçmeyin ama bir kadınla nasl arkadaş olunur/nasıl konuşulur

Çoğunluk?? Bir azınlık kabul mu etti yani? Hocam yalana gelemem kusura bakmayın.
  12. Kuversa

Saç ektirdim soru alabilirim.

Bir zararı var mı? Gerçek saç gibi mi?
  13. Kuversa

Kendin ol illa beğenecek birisi çıkar seni, ben de kendim oldum sonuç olarak bazı arkadaşlarımla buluşmak üzereyim(her ne kadar çoğu bana çok uzak da olsa) illa pat diye karşına çıkacak değil ya... Hem öyle itici bir insana benzemiyorsun ^-^ Olmadı mı? Kendine bir sosyal hayat oluşturman iyi...
  14. Kuversa

Bence sosyal medya üzerinden yoğunlaş, oradan konuşma yürüt ve buluşmak iste, yani en kolay yolu bu gibi duruyor veya konuşma şeklini değiştir çünkü direkt birisine ''Merhaba tanışabilir miyiz?'' diyince birazcık tuhaf kaçıyor...
  15. Kuversa

Bi kızla nasıl tanışılır

O zaman yapacak bir şey yok, hayat uzun illa karşına farklı kişiler çıkacak eğer sevdiğin birisi varsa veya tanışmak istiyorsan şansını kaçırmadan git ve konuş direkt... Kız kabul etmezse beni diye düşünmek yerine kız ya kabul ederse beni diye düşün. İki ihtimal de birbirine yakın ama sen ne...
  16. Kuversa

Bi kızla nasıl tanışılır

Şöyle düşün... eğer denersen %50 ihtimalle başarma şansın var ama utanıp asla denemezsen her zaman %0 da kalacaksın. Bir konuda utanıyorsan eğer bence o konunun üstüne gitmen lazım, hayatta her zaman sosyal cazibeye ihtiyacın olacak :3 Hem insanlar konuştukça açılıyor sana da aynısının...
  17. Kuversa

Bi kızla nasıl tanışılır

Bu konuya belki cevap yazması gereken son kişi benim ama bence ağzının iyi laf yapması ve kelime haznenin geniş olması lazım... (Özgüvenli bir şekilde tabii ki) Uygun zamanı bulunca gidersin ve havadan sudan bir konu açarsın konuşma gerçekten güzel bir şekilde devam ederse ''Hmmmm... tanışabilir...
  18. Kuversa

2025'e girince ne yapmayı planlıyorsunuz?

Yaptigim hatalar disinda 2024 de ne yaptıysam 2 katını yapacagim... daha fazla resim cizecegim, daha fazla ders calisacagim, daha fazla bilgi ogrenecegim, daha sosyal olacagim, daha fazla ortama girmeye calisacagim v.b v.b :C (bu yil da iyiydi ama artik zamanin degerini bilmek gerek)
  19. Kuversa

Sağlam Dizi Önerisi

Dexter, Asunta, The 8 Show...
Top Bottom