Arama sonuçları: *

1. Method

Havalı pp önerisi lazım 2

2. Method

Bu foruma yeni geldim

noktalama işareti yanlışı yaptığın için banlanmayacağın bir GOAT forumuna hoş geldin
  3. Method

Düşük zeka ve beceriksizlik doğuştan geliyorsa neden insanlarla alay ediyorlar

evet yetenek getiren konular zaten öyle ona lafım yok. El becerisi olarak bahsediyorum yani hiçbişe bilmeyen kişilerden. Yoksa sizin dedikleriniz yetenek ona laf edemem bile..
  4. Method

Köpeğime isim önerileri

güzel hocam 1736320295 aaa hocam unutmamaniz lazim
  5. Method

Kız Bana Datemi Teklif Etti ?

şimdi instagram olsun yüz yüze olsun farketmez hemen yemeğe çıkarman lazım 1736320720 eğer gülerek verdiysen tabii
  6. Method

R5 5600 Fiyatı Düşer mi?

inşallah girer hocam
  7. Method

Köpeğime isim önerileri

ne koydun hocam @yalnızbiri01
  8. Method

Düşük zeka ve beceriksizlik doğuştan geliyorsa neden insanlarla alay ediyorlar

Becerisizlik doğal faktör değil, kişinin keyfine bağlıdır. Eğer kişi doğduğundan itibaren her şeyi hazır elde edip hiçbir şeye çabalamazsa buna BECERİKSİZ deriz.
  9. Method

Airsoft silahı alıcam güvenilir mi

darısı başıma valla
  10. Method

hocam bide öğrenci olunca ailede biraz saçma buluyor silah olaylarını :D o yüzden biraz daha büyüyünce yapmam lazım o işi
  11. Method

"nerden biliyorsun diye sorma" hesabı :D
  12. Method

doğru söylüyorsun aslinda. tek başına atış bir yerden sonra BAYA sıkar.
  13. Method

hocam silahlara ilgim var, bende çok almak istiyorum ama maaşım yok öğrenciyim :d keşke alabilsem ama işe girip maaşım olunca almayı düşünüyorum yani.
  14. Method

neden ?
  15. Method

Yeni Bilgisayar Sistemi Önerileri

şimdiden hayırlı olsun hocam.
  16. Method

Ekranın altındaki siyah çizgiler

çok garip.
  17. Method

R5 5600 Fiyatı Düşer mi?

hocam bende bi tanıdıktan aldım 2. el ama garantisi var yani 2500'e aldım. Faturası olup garantisi varsa 2. elde bakabilirsin. Onun dışında fiyatının düşeceğini sanmıyorum kasım indirimlerinde belki düşmüştür ama tekrar aynı fiyatındadır yani.
  18. Method

En Az Öldürücü Olan Mermi Nedir

sayarsan airsoft bb si ama mermi olarak sayacaksan plastik mermidir.
  19. Method

En Sevdiğiniz Bira Nedir ?

kankam açtığın konuların bazılarında belki çoğunda bahsediyorsun. örnek vereyim şu andaki bu konu, "sevdiğiniz yiyecek comboları nelerdir" konundaki mesajın, arkadaşlarınla sahilde bira içeceğin bir konu vardı ve belkide daha fazlası.
  20. Method

Yabancı bir kızla tanıştım lütfen yardım!

direkt boşver bence
Top Bottom