Arama sonuçları: *

1. Method

Mavi Ekran Sürekli Mavi Ekran Alıyorum Bıktım Artık

Bilgisayarıma Windows 11'i yüklediğimden beri sürekli farklı hatalar alıyorum. Wattman hatası, mavi ekran hatası ve kendini yeniden başlatma gibi... Bu akşam format atıp 10'a geri döneceğim. Çıldırmak üzereyim aynı hataları yaşayan varmı ?
  2. Method

Mavi Ekran AMD EKRAN KARTI HATASI 2 OLDU

2. kez aynı sorunu yaşıyorum. Önce bir anda kendini yeniden başlattı ve açıldıktan sonra mavi ekran verdi.
  3. Method

AMD EKRAN KARTI HATA (YARDIM)

Arkadaşlar video izlerken böyle bir hata aldım sorun nedir ve çözümü varmıdır ? Dünde mavi ekran yemiştim.
  4. Method

Stres testi değerler normalmi?

Sisteme 5 dakikalık stres tesit yaptım tam 5. dakikadaki değerler bunlar. Mosfetlerdeki 121 ve 127 sensör hatası olarak düşünüyorum eğer öyleyse de pek normal gelmedi. CPU max 77 görünüyor ama bi tepe noktası gördü ve fix 68 69 ile bitirdi. GPU 60 stabilde bitirdi. Hotspot ısısı nedir? Fazla...
  5. Method

Darboğazmı var sistemde?

Merhaba. Sistemi bugün 16GB ram yaptım. ve oyun testleri yaparken darboğaz var gibime geldi. oyun bf5 orta ayarlar. sistem imzada yazıyor. (1080p monitör) 1674572741 %80 %60 arası gidip geliyor gpu kullanımı. 1674572809 @ysuflix bu hesaptan yanıtlicam bu kardeşimin hesabı***
Top Bottom