Arama sonuçları: *

1. A

Epic Games Web Helper güvenlik duvarı uyarısı

Bu epic gamesi ilk yüklediğimde karşıma bu çıktıda ben bunu yanlışlıkla iptal ettim bi sıkıntı çıkar mı?
  2. A

Türknet internet sorunu

Bugün türknet gigafiber evime girdi ve hızım yüksek olmasına rağmen googleda herhangibi bir yere girerken baya yavaş oluyor downloadda yüksek uploadda yüksek fakat tarayıcıda bir yerlere girmeye çalışırken çok yavaş oluyor çözümü nedir?
  3. A

Process Lasso Otomatik Bitsum Highest Performance

Process lasso açtıktan sonra nihai performans olarak kalıyor fakat oyuna girince kendisi bitsum highest performance yapıyor çözümü nedir ayarını bulamadım
  4. A

Rainbow Six Siege 7.yıl Deluxe Edition

Rainbow Six Siege almayı düşünüyorum ama hem normal olarak var bide deluxe edition var ben şimdi sadece deluxe edition alırsam oyunda geliyor mu yoksa dlc gibi bir şey mi normal 35 olanıda mı satın almam gerekiyor?
  5. A

GTX 1050 Tİ SİSTEM FPS DÜŞÜKLÜĞÜ

Gtx 1050 ti i5-7400 sistemim 2 3 gün önce Fortnite oynarken bir anda fps düştü her oyunuda etkiledi her oyunda fps im düşük şu an normal almam gerekenin çok çok altında yardım gerekiyor bios falan güncelledim olmadı driverlarıda güncelledim driver sürümüyle alakalı bir şey olabilir mi?
  6. A

Birden Oyunlardaki Fps Değerlerim Düştü

Dün arkadaşımla fortnite oynarken birden fps düştü dünden beride yükselmedi driverlarımı günceledim windows update yaptım yine olmadı 2 gün önce format attım. Bu sorunun çözümü nedir?
Top Bottom