Arama sonuçları: *

1. S

Huawei freebuds se alınır mı ?

aga naptın iyi kulaklık mı
  2. S

RX 6600, 05 saniye drop.

Oyun oynarken, 1 saniye bile değil, lakin her 1 saniyede, 0,5 milisaniyelik FPS düşmesi yiyorum takılma gibi. Neden kaynaklı bu, cidden anlam veremedim? ASUS RX 6600. 16 GB Dual Channel XPG 3200MHz RAM. Ryzen 5 5500 işlemcim var. Video;
  3. S

Siteye giremiyorum, yasak.

Bünye farkı hocam, benim gözümün önünde olsa bile etkilemez alışıyorsun süre zarfınca, neyse demek ki cidden ip adresimi alıp yasaklamışlar.
  4. S

Hocam ama her türlü yolu yaptım girmek için, bu ip adresi değişmeli.
  5. S

Evet biliyorum. Konu o değil kardo, bu siteye giriş sağlanılmıyor. 1690028899 İllegal bir site değil, günlük olan olayların sansürsüz halini düşün.
  6. S

O ağzını toplamayı dene ilk önce, o üslubunu bir düzelt kime sapık diyorsun sen?
  7. S

Söyleyemem, konu o değil.
  8. S

Seni ilgilendirmiyor kardo.
  9. S

Warzone 2 fps drop sorunu 2 sistem için yardım gerek

Ryzen 5 5500 veyahut bütçen yeterse 5600 ile değiştirirsen işlemciyi. Çok pahalıya patlamadan sorunun büyük kısmını halledersin.
  10. S

Warzone 2 fps drop sorunu 2 sistem için yardım gerek

İlk sistemde kasmasının sebebi işlemciniz. RX 6600 + Ryzen 5 5500 ile 90-130 FPS arası alıyorum.
  11. S

Arkadaşlar, merhaba gününüz iyi geçsin. Her gün düzenli olarak girdiğim internet sitesine bugün giremediğimi fark ettim. Tor Browser + VPN, modem aç kapat gibi bir sürü yöntem denedim. Ona rağmen giremiyorum. Bu site benim bilgilerimi nasıl fark ediyor?
Top Bottom