Arama sonuçları: *

1. N

SSD yüksek sıcaklığı ne gibi etkisi olur?

SSDM 44-45 C arası dolaşıyor. Yani bence cokta önemli bir şey değil hatta normal bir şey diye düsünüyorum SSD okuma yazma ve silme işlemlerini sürekli yaptığı için ama merak ettiğimden soruyorum. bu sıcaklık SSDnin nesini azaltır? okuma yazmasını falan mı? cünkü aynı değerleri yakaladım 39c ve 43c...
  2. N

2.el sistemde işlemci ve ekran kartı minimum ne olmalı?

hocam teşşekür ediyorum size ve diğer üyeler bi tarafın dediği 3600 ve sizin öneriniz 5600ü göz önünde bulunduracağım simdilik kasa ve psu işini halledip iki sistem arasında yapabileceğim fiyata göre alacağım (umarım) edit: psu ve kasa önerisi yapabilir misiniz? kasadaki fanlar alınıyor mu yoksa...
  3. N

teşşekürler. psu öneriniz var mıdır? darboğaz olmayacağı sekilde marka falan yada gerekli bir şey var mı? b550 denersem aldıramayabilirim 2.el fiyatı 4 6k arasıymış ve sizin sectiğiniz sistem mi yoksa benim parçalar mı daha yüksek fps veriyor? ben hem işlemci hem ekran kartı dengelemeye...
  4. N

var. Daha fazla arttırabilrim ama fiyat ne kadar az ise ailemin alma olasılığı daha fazla ondan düsük bütçe ile almayı deneyeceğim :)
  5. N

r5 3600 2x16 gb ram kingston furry rx 5600XT 6gb 192bit internetten bunları seçtim toplam 5150 oldu. fakat bende kasa ve psu yok hatta anakartta yok bu üçü dısında bir şey alınması gerekiyor mu bilmiyorum... bunlar için öneriniz var mı?
  6. N

daha cok hikaye oyunları falan render ve edit yapmam yapsamda max 1 2 dklık videolarda az efekt kullanırım o kdr eyvallah hocam bunu bi düsüneceğim zaten bu video öncesindede düsünüyordum ayrıca videoyu dün izledim sadece burdan fikir falan alıyorum.
  7. N

işlemci ve ekran kartı amd tarafı önerin var mı? hocam sizde bu bütçeye yakın diziyorsunuz sanırım. işlemci ve ekran kartı seçimi olarak ne yaptınız?
  8. N

arkadaşlar 2.el bir sistem dizmeyi düsünüyorum 0dan Kullanım amaçım Performans/Oyun olacak. fakat intel ve amd tarafından Minmum ne seçmem lazım f/p amaçlı? hem ekran kartı hem işlemci seçmekte zorlanıyorum açıkcası. birde bunlara uyumlu anakartı nasıl bulabilirim? ayrıca neyi ve neden onu...
Top Bottom