Arama sonuçları: *

1. Heath Ledger

Steam aile paylaşımı ile Cs2 de kasa düşer mi?

Benim hesabımda CS seçkin var ve her hafta kasa düşürüyorum. Aile paylaşımı yapıp Seçkini olmayan bir hesapla CS oynasam ondan da seçkin düşer mi?
  2. Heath Ledger

CS'de kasa açıp kazandığım parayla oyun almak caiz midir?

Kasa oyundan düşüyor. Onu satıp zamanla steamde para biriktirip oyun almak sıkıntılı gelmiyor ancak bu birikmiş para ile kasa açarsak ve pahalı bir şey çıkarsa bu parayla oyun almak sıkıntılı mıdır sizce? Düşüncelerinizi merak ediyorum
  3. Heath Ledger

Steam 15-22 Nisan fps indiriminde cs indirime girer mi?

2. Seçkin hesabı alacağım da parayı ayarladım. 15 nisanda fps festivali var gözüküyor. İndirime girer mi sizce?
  4. Heath Ledger

Telefondan Steam hesabım açılmıyor

Arkadaşlar Telefondan steam hesabımı açmaya çalışıyorum ancak olmuyor. Sadece alt tarafta hesabın guard kodu var. Her steami açtığımda kullancıı adı şifre istiyor. Yazdığım halde giriş yapamıyorum ve bu aylardır böyle. Steamden bir şey yapacağım zaman telefon onayı istiyor ancak yapamıyorum...
  5. Heath Ledger

Xbox PC uygulaması indirme hızı nasıl yükseltilir?

Arkadaşlar 300 mbps alyorum ancak xbox uygulaması 5.1 MB/sn den yukarısına çıkmıyor. Çözümü nedir?
  6. Heath Ledger

700 Download alıyorum ama steam 10mb/sn indiriyor

Arkadaşlar turkcell superonline 1gbps internetim var. Bilgisayarda speedtest yapınca 700 download alıyorum ancak steamde 11mb/sn yi geçmiyor. Epicte denedim 32-33 mb/sn leri gördüm ama steam çok kötü. Nasıl düzeltebilirim
  7. Heath Ledger

Steam Forza Horizon 4 Yanlış Xbox Hesabı

Steamden almış olduğum Forza Horizon 4'e Yanlış Xbox Hesabı bağladım. Bunu Nasıl düzeltebilirim?
Top Bottom