Arama sonuçları: *

1. V

Monitörü 165hz yaptığımda alt tarafta siyah bar oluşuyor.

Sorunum görseldeki gibi, lütfen yardım edermisiniz. <3 1668190628 Lütfen yardım.
  2. V

SSD Olan Sistemim 30 Saniyede Açılıyor

Bilgisayarın tuşuna bastığım andan masaüstüne gelene kadar 30 saniyede açılıyor fazla gibi geldi bana çoğu kişide 15sn de açılıyormuş nedeni ne olabilir?
  3. V

CSGO ve GTA 5, 10 - 15 fps de takılma

CSGO'da ortalama 300 fps'im çok nadiren 15 fps'e falan düşüyor ve birkaç saniye sonra geri düzeliyor. Aynısı GTA 5'de de olunca şüphelendim. Neden oluyor olabilir?
  4. V

GTA V Micro Stuttering'i nasıl çözerim

Micro Stuttering yaşıyorum sistemdemi bir sorun var yoksa oyun ile alakalı bir problemmi?
  5. V

WIN + CTRL + ALT + SHIFT + X

Bu tuşlara bastığımda Microsoft giriş ekranı geliyor sizdede oluyormu yoksa bendemi sorun var?
  6. V

Başlangıçta Update Github Nedir

Dosya konumunu aç dediğimde discord çıkıyor
  7. V

HDMI - HDTV ACİL YARDIM LAZIM

Bende HDTV to VGA var bu ekran kartına takıyorum görüntü gelmiyor ama HDTV ile HDMI kabloları aynı aralarındaki fark nedir??
  8. V

HDMI VS HDTV ACİL YARDIM

Böyle bir dönüştürücü almıştım ama durmadan power saving mode hatası geliyordu HDTV ile HDMI aynı şey değilmi, yanlış dönüştürücü mü almışım?
  9. V

Dönüştürücüm bozuk olabilirmi

Vga kablosunu dönüştürücüye taktım ve Hdmi kısmını bilgisayara takmadan bile mavi olan ışık sarıya dönüyor ve Power Saving Mode hatası geliyor. Hdmi kısmını bilgisayara taksam bile aynı.
  10. V

Gamegaraj'ın teknik servisi nasıl?

Bilgisayarımda ekrana görüntü gelmiyordu Gamegaraj'a kendim götüreceğim. Orada bir sorun yaşarmıyım teknik servisleri iyi midir? ve orada beklesem çok uzun sürermi yapılması falan?
  11. V

Gamegaraj'dan aldığım sistemde monitöre görüntü gelmiyor

Bu sorunu bazı kişilerde yaşamış nasıl cözdüğünüzü söylermisiniz rica etsem. 1608233738 Yarın geri götürmeyi düşünüyorum çözemezsem
  12. V

Ekrana görüntü gelmiyor

Bios pilini çıkarıp taktım düzelmedi. Kabloyu ekran kartına takıyorum hdmi ile.
Top Bottom