Arama sonuçları: *

1. Heath Ledger

15.5K rtx3090 24 GB ?

https://www.letgo.com/item/ekran-karti-rtx-3090-24-gb-iid-1635526794 Fiyat çok mu ucuz bana mı öyle geldi?
  2. Heath Ledger

RTX 3090 Tİ geliyor!

Fiyat tahminlerizi alayım?
  3. Heath Ledger

RTX 2060 SUPER Kartımı 7.500₺ ye satıyorum

Arkadaşlar başlıktan gördüğünüz gibi 7.500 e alıcı buldum. Satmayı düşünüyorum. Ancak aklımda bir sorun var. İtopya dan hazır sistem aldıydım. Fatura var garanti belgesi yok. Fatura garanti belgesi yerine geçer mi? Bilgisi olan var mı?
  4. Heath Ledger

RTX 3060 MİNİNG ENGELİ KIRILDI

BİOS'a gerek kalmadan yazılım kandırmasıyla aşılmış. Ne düşünüyorsunuz ?
  5. Heath Ledger

RTX 3060 Vatan mağaza stoklarında gözüküyor?!

Sizce sabah saat 7 de gitmeye değer mi? Gerçekten var mıdır? https://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-geforce-rtx-3060-12gb-gddr6-192bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html
  6. Heath Ledger

RTX 3060 çıkınca olacaklar (Teori)

Bir çok kişi bu kartı bekliyor, ancak akşam saat 20:00 de kart çıkınca olacaklar ve daha sonrası için pek umutlu değilim. İllaki alanlar olur. Ama stok sıkıntısı ilk saatlerinde patlak verecektir. Bu kartı bekleyen kesim kartı alamayınca ve kart karaborsaya(!) düşünce fiyat artışını gören kesim...
  7. Heath Ledger

5500₺ RTX 2080 SUPER?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-rtx-2080-super-grp-8gb-256bit-gddr6-861899983/detay Arkadaşlar sizce bunun bu kadar ucuz olmasının sebebi nedir?
  8. Heath Ledger

Ekran Kartı değiştirdikten sonra görüntü gelmeme sorunu

Arkadaşlar ekran kartını değiştirdim. Ancak bilgisayarı çalıştırdığımda tüm fanlar dönüyor ama görüntü gelmiyor. Sıkıntı nedir?
  9. Heath Ledger

RX 6000 SERİSİ STOK SORUNU OLMAYACAK

Bir AMD Yetkilisi, RX 6000 Serisi Kartların Stok Sorunu Yaşamayacağını İma Etti http://www.webtekno.com/amd-yetkilisi-rx-6000-serisi-kartlarin-stok-sorunu-yasamayacagini-ima-etti-h99924.html
  10. Heath Ledger

RTX 3060 Tİ hakkında bilgi

NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti Hakkında Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı http://www.webtekno.com/nvidia-geforce-rtx-3060-ti-hakkinda-yeni-bilgiler-ortaya-cikti-h99918.html
  11. Heath Ledger

RTX 3000 Serisi Ekran Kartları Performansı

NVIDIA'nın geçtiğimiz günlerde tanıttığı yeni RTX 30 serisinde yer alan GeForce RTX 3080, bir önceki nesilden RTX 2080 ile performans testine girdi. RTX 3080, performans testinde NVIDIA'nın vadettiği sonuçları gerçekten de elde etmeyi başardı. NVIDIA, geçtiğimiz günlerde yeni nesil RTX ekran...
  12. Heath Ledger

Amd Radeon 6000 Serisi

Arkadaşlar bildiğiniz üzere Nvidia 3000 serisi kartları tanıttı. Amd tarafından da 6000 serisi tanıtılması bekleniyor. Sizce 6000 serisi ekran kartlarıyla birlikte yeni teknolojiler gelir mi? Yoksa Amd yine her zamanki gibi yenilik yapmadan sadece ve sadece yüksek fps için mi uğraşır?
  13. Heath Ledger

Oyun açmayan eski sistemler için ekran kartı

Arkadaşlar elinizde hiçbir oyun açmayan ve sadece Google 'da gezmek için kullanılan bir bilgisayar varsa gaming gecesine rx550 ekran kartı geldi. Yeni sistem toplayacak para yoksa eğer böyle bir şey yapabilirsiniz...
  14. Heath Ledger

Nvidia DLSS 2.1 duyruldu

Nvidia, son dönemlerde yakından takip edilen teknolojisi DLSS'nin son sürümünü duyurdu. "DLSS 2.1" olarak isimlendirilen yeni sürüm, ultra performans bazı gibi önemli yenilikler getiriyor. Ayrıca bu sürümle birlikte sanal gerçeklik için oluşturulan oyunlar da DLSS desteğine sahip olacak...
  15. Heath Ledger

RTX 3000 Serisi Ekran Kartları

NVIDIA, Ne Uçuk Ne Düşük Fiyatlı Yeni RTX 3000 Serisi Ekran Kartlarını Tanıttı NVIDIA, bugün düzenlediği çevrimiçi etkinlikte uzun zamandır beklediğimiz yeni RTX 3000 serisi ekran kartlarını tanıttı. Ekran kartları, bir önceki RTX serisine benzer fiyat etiketleriyle piyasaya sürülecek. NVIDIA...
  16. Heath Ledger

Yeni f/p RX 5300

Birinci nesil RDNA mimarisini henüz sonlandırmayan AMD, bu mimariyle ürettiği yeni bütçe dostu ekran kartı Radeon RX 5300'ü tanıttı. Yeni ekran kartı, Full HD çözünürlükte oyun oynamak için fazlasıyla yeterli sonuçlar elde etti. NVIDIA'ya karşı müthiş bir rekabet içinde olan AMD, görünüşe göre...
  17. Heath Ledger

James Donkey Rezilliği - RTX Voice Kalitesi

Gaming gecesinden aldığım James Donkey 711 kulaklık dipses yapıyordu. yazılım ile de düzeltemedim. Ya sesi iyice kısıp bağıra bağıra konuşmam lazımdı. Ya da dipses ile kullanacaktım. Sonra aklıma rtx voice geldi. Tüm dipsesi engelliyor ve sesimi karşıya çok net bir şekilde iletiyor. Rtx voice...
  18. Heath Ledger

Gigabyte Windforce sorunu ?

arkadaşlar sistemi alalı 1 ayı geçti bir sıkıntı görmüyorum bu seride. sıkıntısı nedir bu serinin.gelen geçen alma diyor. ben memnunum. benim şansıma mı sorunsuz ekran kartı geldi yoksa sıkıntı var da ben mi fark etmiyorum.
  19. Heath Ledger

Amd tarafındaki yazılımsal sıkıntılar

Arkadaşlar AMD nin ekran kartındaki yazılımsal sıkıntılar ne kadar süre içinde çözülür. Evet gerçekten çok ucuza işlemci ve ekran kartı yapıyorlar. Çok güzel. Bir çok kullanıcıyı uygun fiyata güzel oyunlar oynatıyorlar. Ama içindeki bazı yazılımsal hatalar yüzünden "zamanında 500 ₺ daha fazla...
Top Bottom