Arama sonuçları: *

1. CHADE GİGAD

rtx 4060 ile ryzen 9 5950x darboğaz yapar mı

hocam am5 i ilk pc alırken düşünmem gerekti haklısınız işlemci alırken de düşündüm ama anakart ve ram leri değişmek zorunda kalacağım için vazgeçtim
  2. CHADE GİGAD

asus rtx4060 white 8 gb goodram 2x16 3600 mhz asus b450mk ıı anakart sistemi iade etme şansım yok hocam itopyadan alalı 50 gün falan oldu işlemciyi 2 gün önce güncelledim
  3. CHADE GİGAD

14000 tl ye aldım fakat performans verdiği sürece fiyatın çok önemi yok am4 bandında başka öneriniz varmıdır?
  4. CHADE GİGAD

mazur görün hocam açıklayamamışm işlemciyi zaten satın aldım sadece darboğaz yapıp yapmayacağını merak ettim çünkü cs 2 de gpu kullanımı %99 oluyor işlemci % 10 larda
  5. CHADE GİGAD

geçen ay itopyadan hazır sistem kasa aldım 4060 lı ve ryzen 7 5700 lü ps ve premıer pro gibi uygulamalarda işlemcinin yetersiz geldiği kanaatına vardım ve anakart soketinin (am4) desteklediği en yüksek işlemciyi almak istedim karşıma bu çıktı arada sırada yüksek grafikli oyunlarda oynuyorum o...
  6. CHADE GİGAD

arkadaşlar başlıkta bahsettiğim gibi bu 2 parça darboğaz yaparmı?
  7. CHADE GİGAD

Mavi Ekran Hatasın'dan Sonra ne Yapmalıyım

arkadaşlar itopyadan 2 hafta önce yeni bir sistem aldım bugun video izlerken durduk yere mavi ekran hatası verdi minidump dosyalarını okuttuktan sonra hatayı buldum bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı
  8. CHADE GİGAD

Yeni alınan sistemde fps düşüklüğü

Hocam zaten ilk başlarda aktif değildi 150 fps falan veriyordu gpu voltaji kullanımı falan 0 dı aktiflestirdim şuan kullanıyor ekran kartı
  9. CHADE GİGAD

Çektim
  10. CHADE GİGAD

Merhabalar geçen hafta itopyadan rtx 4060 8 gb ryzen 5 7500 2x16 GB 3600 MHz goodram ve msi 500 gb M2 ssd li bir sistem aldım eksik driverleri kurmama rağmen fps değerleri c's de şu şekilde yardımcı olurmusunuz bu düşüklüğün sebebi nedir gsync aktif değil.
  11. CHADE GİGAD

Vatandaki bu kasa alınır mı?

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-h610m-h-v2-ddr4-zotac-rtx-4060-500gb-m-2-ssd-16gb-ram.html Arkadaşlar benım sıstem eskidiği için kasayı değişmeyi düşünüyorum bende vatanın pahalı sattıgını biliyorum ama vade farksız 3 taksıt seklınde bu seviye bi kasayı alabileceğim bir yer...
  12. CHADE GİGAD

pc çalışma koltuğu önerisi

arkadaşlar gün içerisinde pc başında çok fazla vakit geçiriyorum rahat taşıma kapasitesi yüksek bir koltuk önerir misiniz? bütçe 2 3k civarı
  13. CHADE GİGAD

ram önerisi yaparmısınız

bu benım ramın modeli ile aynı değil hocam bu beast serisi bendeki fury black
  14. CHADE GİGAD

ram önerisi yaparmısınız

arkadaşlar beinm şuan kullandığım ram bu aynısından bulamadım 3200 mhz olanı var onu alsam sorun olurmu veya aynısını bulan birisi link atabilirmi https://www.vatanbilgisayar.com/kingston-8gb-hyperx-fury-black-ddr4-2666mhz-cl16-1-2v-pc-ram.html
  15. CHADE GİGAD

Sizce hangi makine ve lensi almalıyım?

arkadaşlar 2 set arasında kaldım sizce hangisini almalalıyım Sony a7iii ve sigma 100-400 mü yoksa Fujifilm xt5 ve fujinon 70-300 mü
  16. CHADE GİGAD

adobe paramı vermıyor

hocam benım derdım parayı gerı vermelerı hesaptan 260 tl kesmişler fakat böyle bir ödeme gözükmüyor diyolar
  17. CHADE GİGAD

adobe paramı vermıyor

arkadaşlar adobe 24 hazıranda 260 tl para kesti aynı gun içinde aboneliği iptal ettirdim canlı destek bana paranın en kısa sürede gelceğini söyledi ama hala yatmadı şimdi tekrar bağlandım ama bana böyle bir ödeme görmediklerini yani adobeye para gitmediğini söylüyor yardımcı olurmusunuz
  18. CHADE GİGAD

Canon 200d ekran gitme sorunu

Arkadaşlar geçen hafta canon 200d aldım shutter daha 3000 de bugün çekim yaparken şöyle birsey başıma geldi çekim yaparken veya menüde iken ekran aniden sapsarı veya pespembe oluyor makineyi kapatsam bile düzelmiyor tek çare pili çıkarmak oluyor daha önce başına gelen varsa veya bu konuda...
  19. CHADE GİGAD

Laptop önerisi yaparmisiniz

Arkadaşlar bütçem 7-8k zaten masaüstü sistemim var laptopu boşver masaüstü al demeyin işlemcisi güzel bı laptop önerir misiniz?
Top Bottom