Arama sonuçları: *

1. elijah00

Yardım format sonrası ekran kartı görünmüyor

cihaz laptop tak çıkar yapamıyorum nvidia kurulum programı devam edemiyor diye bi hata veriyor
  2. elijah00

sorunda orda zaten driveride inmiyor
  3. elijah00

format sonrasında aygıt yöneticisinde nvidia ekran kartım görünmüyor çözümlerine baktım ama hiç biri olmadı yarıdmcı olabilir misiniz
  4. elijah00

Yardım Laptop format sonrası fps düşüşü

uzun süredir öyle ya ilk format attığımdan beri sonradanda hiç düzelmedi
  5. elijah00

bana herhangi bir yerden ulaşabilme şansınız var mı ordan atayım
  6. elijah00

merhabalar benim casper nirvana bir laptobum var format sonrasında oyunlarda düşük fps sorunu yaşıyorum öncesinde böyle değildi daha iyiydi yardımcı olabilir misiniz acaba? (Dün Formatladım sadece el ile sadece ekran kartını kurdum) 8GB RAM NVİDİA Geforce 740m (İntel HD Graphics 4600 mevcut...
  7. elijah00

Yardım Format sonrası fps düşüşü

++++++++++++++++++k
  8. elijah00

evet benimde laptobumun markası casper çok format atan biri değilim ekran kartınıda nvidianın kendi sitesinden kurdum 2.önerindeki ayarları açıkçası ben çok bilen biri değilim sadece yüksek performansı seçtim bilgisayardan ve oyunları nvidia ile açıp ordanda yüksek performansı seçtim ama fakat...
  9. elijah00

şuanda formatladım sadece kendim nvidia sitesinden ekran kartını kurdum valorantta 130 fps başladım fakat tekrardan 40 küsüre düşüyor ++++++++++
  10. elijah00

tekrardan format atıcam şuanda yardımcı olur musunuz bittiğinde driver konusunda
  11. elijah00

driver boosterden yükledim açıkçası sadece ordanda ekran kartı için gerekli olanı kurdum diğerlerine bulaşmadım onuda yaptım hala aynı
  12. elijah00

merhabalar benim casper nirvana bir laptobum var format sonrasında oyunlarda düşük fps sorunu yaşıyorum öncesinde böyle değildi daha iyiydi yardımcı olabilir misiniz acaba? 8GB RAM NVİDİA Geforce 740m (İntel HD Graphics 4600 mevcut birde) i7-4702MQ 2.20 GHz bulunuyo yardımcı olabilir misiniz...
Top Bottom