Arama sonuçları: *

1. Eminertekin

Mpow Air Se mi yoksa Hp Omen 800 mü almalıyım?

Merhabalar, 392tl ye mpow air se mi almalıyım yoksa 390tl ye hp omen 800 mü hangi kulaklığı tavsiye edersiniz? (sıfır olarak alıcağım)
  2. Eminertekin

Yardım 800tl fiyat bandında hangi kulaklık alınır?

Merhabalar, kablolu rampage fury x veya o fiyatlandırmada kulaklık alma fikrim var ne tavsiye edersiniz 800tl civarı
  3. Eminertekin

Yardım condenser mikrofon mu yoksa bm800mü

condanser mikrofon bu birde sıfır bm800 arasında kaldım arada 50tl fark var hangisi daha iyi olur
  4. Eminertekin

Yardım razer kraken v2pro nun herhangi bir kontrol uygulaması var mı?

internette synapse var diyorlar fakat bulamadım synapse 3 ü indirdiğimdede kulaklığı görmedi ama kulaklık orjinal?
  5. Eminertekin

Yardım razer kraken v2 pro alınır mı?

soru başlıkta diğer kulaklığımı sattım şimdide ona göre sipariş edicem yeşil rendini sizce değer mi? (2.el alıcam) Razer set olsunda istiyorum ek olarak şuan klavyesi var razer ın bir de kulaklık olursa geriye bir tek mouse kalıcak :D
  6. Eminertekin

Yardım Bu Kulaklıklar Arasında Kaldım Sizce Hangisi

ASUS STRİX 2.0 logitech g332 logitech g233 2.el olarak bunlar arasında kaldım sizce hangisi?
  7. Eminertekin

Yardım bim leri rahat bırakın

öncelikle merhabalar bugün ihtiyaçtan bim e gelen arctics 1 ve rival 3 ü alcaktım ama 6bim gezmeme rağmen sömürmüşler lütfen kar etmek için alanlar almasın da ihtiyaçı olanlar alsın satan lar da bari yüksek kar a satmasa alcam
  8. Eminertekin

Corsair-Asus-Razer - Hangi kulaklık alınır?

Razer Kraken Yeşil Gaming Kulaklık https://m.n11.com/corsair-ca-9011217-eu-hs50-pro-stereo-oyuncu-kulakligi-mavi-P401887950?gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQjwoaz3BRDnARIsAF1RfLdgKyg8RvWd2CoLVfJWZUX_6TI6Y2WpaPdRd986kxvG7PUVRX2aZ1YaApMUEALw_wcB Corsair Gaming HS60 Siyah Kulaklık (CA-9011173-EU)...
  9. Eminertekin

600 tl kulaklık önerisi?

kulaklığımın bir kulağından ses gelmediği için kulaklık almaya karar verdim öneriniz nedir
Top Bottom