Arama sonuçları: *

1. Eminertekin

Yardım Sıfır intel arc750 alınır mı

Merhabalar, sıfır olarak intel arc750 almayı düşünüyorum sizce alınır mı amddeki gibi wattman veya benzeri bir hata oluyor mu intel ekran kartlarında? İşlemci ryzen 5 3600 ram 16gb kingston hyperx predator rgb anakart msi b550m-p.
  2. Eminertekin

Yardım vega 56mı yoksa msi gaming x gtx 1060 6gb mı?

Arkadaşlar merhabalar, kardeşime 2.el bi sistem aldım ve tüm parçalarım hazır ekran kartı hariç sizce hangi kartı tercih etmeliyim? msi gaming x gtx 1060 6gb 1850tl e almak mı? yoksa msi rx vega 56 8gb air boost 1750tl e almak mı? sistemim: i3 8100 işlemci msi b365m vdh plus anakart curicial...
  3. Eminertekin

Yardım Sizce tekrardan rx470-570 almalı mıyım?

merhabalar, önceden rx570 kullanıcısıydım ve wattman sorunlarından dolayı kartımı satıp nvidia bir kart almıştım şimdi ise arkadaşıma sistem topluyoruz sizce rx470-570 almalı mıyım ona fiyat olarak kutulu asus rog strix rx470 4gb 1300- sapphire nitro+ rx570 4gb kutulu 1350tl, rog strix kartı...
  4. Eminertekin

Yardım 1500tl bütçe ile nvidia ekran kartı önerisi?

arkadaşlar merhabalar, 1500tlye kadar ekran kartı aramaktayım (en fazla 1550) bu bütçede hangi ekran kartını alabilirim önceden amd kullanıyordum ancak wattman hatalarından dolayı nvidia kart arıyorum...
  5. Eminertekin

Amd ekran kartı için ayarlar kısmından virtual super resulation açılmalı mı?

Merhabalar, rx570 ekran kartı aldım ve driver ını kurdum ardından windows bu ayarı açmamı önerdi açmamın ne gibi bir artısı olur açmalı mıyım?
  6. Eminertekin

Yardım Ekran kartının arkasındaki çipin sararması ısıl işlem gördüğü anlamına mı gelir?

Merhaba, MSI RX470 Gaming X ekran kartı alacağım ancak kartın çip kısmı bu şekil sararmış. Bu normal mi yoksa ısıl işlem falan görmüş olabilir mi? Almaya gidince ne gibi testlere soksam anlarım bunu?
  7. Eminertekin

Yardım Msi gaming x gtx 950 kutulu ne kadar eder

Elimde kutulu msi gaming x gtx950 var ederi nedir bu kartın?
  8. Eminertekin

Monitör 1080p ancak ekran çözünürlüğü arasında 1080p yok

Arkadaşlar öncelikle merhabalar 2.sisteme asus r7 370 ekran kartı aldım ve driverlerini tanıttım ancak monitör 1080p olmasına rağmen çözünürlük seçeneklerinde 1080p yok ama ana sisteme takınca 1080p i görüyor neden olabilir Sistem: İ5 2500k Asus h61 anakart 4x2 hyperx ram Asus rog strix r7 370...
  9. Eminertekin

Çözüldü✓ Bozuk Ekran Kartına Isıl İşlem Uygulama Ücreti Ne Kadardır?

bozuk bir ekran kartı alıp tamir ettirip kullanmak istiyorum ancak kartta reballing veya işil işlem görmesi lazımmış sizce değer mi kalıcı bir çözüm mü yoksa geçiçi bir çözüm müdür?
  10. Eminertekin

Yardım Msi r7 370 gaming x ne kadar eder?

sizce bu kartın ederi nedir almayı düşünüyorum ben sizce ne kadar eder?
  11. Eminertekin

Yardım Ekran kartım 102 dereceden 73e kadar düştü

hepinize öncelikle merhaba arkadaşlar son 2-3 gündür ekran kartı ısınıyordu bende termal macun değişimi yapma gereği duydum ve şuan 102dereceden 73e düştü sizce nasıl işe yaramış mı oyunlarda fps vs farkı olur mu? (kullandığım termal macun cooler master mastergel pro)
  12. Eminertekin

Ekran kartı fan bloğunu nası temizleyebilirim

Ekran kartımın son zamanlarda 100 derecelere kadar çıkması sonucu bakım yapma kararı aldım ve bu parçayı sararmış ve kirli olarak buldum kirleri temizledim elimden geldiğimce ama halen tozlu ve sararmış ben bu sararmayı nası giderebilirim yardımcı olabilcek varmı?
  13. Eminertekin

Yardım Bu ekran kartı numarası doğru mu?

Hd6870 ekran kartı aldım ve kartı söktümde bu numarayla karşılaştım hd6870 e mi ait ?
  14. Eminertekin

Yardım Hd 6950 furmark 86derece normal mi

Sizce 86 derece nasıl furmark ta 1629788554 Testi de budur
  15. Eminertekin

Hd6950 ekran kartına 500w psu yeter mi

Power ım fsp hydro 500w 80+ asus hd6950 directcu2 2gb ekran kartı alsam yeterli olur mu
  16. Eminertekin

asus r7 265 2gb ne kadar eder?

satmak istesem ne kadar eder? herhangi bir sıkıntısı yok kutu fatura mevcut değil
  17. Eminertekin

Yardım Gtx 560ti için ideal ısı dereceleri

Şu an minecraft 1.17.1 açık ve %61 fan hızıyla 2580rpm de 75 90 derece arasında sizce kartım ısınıyor mu ideal gtx 560ti ısı dereceleri nedir kartın modeli gtx 560ti asus directcu2 2fanlı model kasanın sadece bir kısmı hava alıyor
  18. Eminertekin

Yardım oyunlarda tam ekran yaptımda oyun kapanıyor nasıl çözerim?

çözümünü bilen varmı
  19. Eminertekin

maks 1000tl ye ekran kartı önerisi

öncelikle merhaba arkadaşlar bütçe çok yüksek değil ama arıyorum sizce ne bulabilirim gtx 950 - 960 vs arıyom ama bulamıyom kocaelideyim :(
  20. Eminertekin

Yardım evga gtx 950 ekran kartım furmark da fanlar kapalıyken 72 derece fazla mı?

fanlar kapalıyken 72 derece otomatikte 68 derece %100 de ise 61 derece görüyor sizce nasıl?
Top Bottom