Sorun olmaz. Garantisi var ise zaten pek gerek duymazsın ama yanında bulundur. Sisteme işli olduğu için kim ne zaman nereden aldındığı bilgileri zaten onlarda vardır
Fatura ile gidebilirsin. Eğer faturada kayıp ise aldığın yere gidip bir tane daha çıkarta bilirsin. Genellikle seri no ile sorgu olduğu için pek belge sormazlar.
Bağlantıları Kontrol Edin: Mikrofonu doğru bağladığınızdan ve mikrofonun çalışır durumda olduğundan emin olun.
Ses Ayarlarını Kontrol Edin: İşletim sistemindeki ses ve giriş ayarlarını kontrol ederek doğru mikrofonu seçin.
Sürücüleri Güncelleyin: Anakart modeline uygun ses sürücüsünü...
Renault Clio dizel 1,5 veya benzin 1,2 sorunsuz araçlar. 2013 2015 arasında yorulmamış araçlar mevcut. Sarı siteden incele aklında bulunsun.
Dizel performansı iyidir yakıtı çok iyidir.
Benzinli olan yakıtı az ama performans fazla iyi değildir.
Bende bir süre kullandım çok kalitelisini anladığın sürece görüntüyü bozuyor titremeler oluyor çizgiler çıkıyor.
Dikkat etmek lazım. Bir zaman önce 2. monitör için almıştım problem çıkarttığı için kullanamadım.
Yahu ne desem faydasız. Normal piyasa çıkışı 900 dolar üzeri çıkışlı bir telefonu kim bu fiyata verebilir. En ucuz siteleri gezdiğimde bile 880 dolar gibi fiyatları bulabiliyorum.
Bu 880dolar içinden bayii kârını düş 750 dolar olmaz ancak 100 dolar daha düş kaçak mal olsun. Kimse bu fiyata...
Dolandırılmaya yer arıyorsun herhalde. Kıbrısta vergi çok az olduğu için telefonlar bize göre çok ucuz. Ne demek 5bin daha ucuz 3/1 fiyatında olması gerekli.
Google şunu yaz
Kıbrıs telefon fiyatları
Çıkan sonuçları incele.
İmei kaydından daha hiç bahsetmiyorum.
Ben bu tv i 36bine almıştım çok memnunum 30 bine kadar düşmüş tavsiye ederim.
Değerlendirme listende olmalı
https://www.markacenter.com/arcelik-8-serisi-a65-b-820-b--65-4k-smart-android-tv?ref=akakce&v=1.60.6