Arama sonuçları: *

1. MuratGH

Garanti belgesi kaybolan ürün garantiye gidermi?

Sorun olmaz. Garantisi var ise zaten pek gerek duymazsın ama yanında bulundur. Sisteme işli olduğu için kim ne zaman nereden aldındığı bilgileri zaten onlarda vardır
  2. MuratGH

Garanti belgesi kaybolan ürün garantiye gidermi?

Fatura ile gidebilirsin. Eğer faturada kayıp ise aldığın yere gidip bir tane daha çıkarta bilirsin. Genellikle seri no ile sorgu olduğu için pek belge sormazlar.
  3. MuratGH

Razer Blackshark V2X mikrofonu çalışmıyor?

Bağlantıları Kontrol Edin: Mikrofonu doğru bağladığınızdan ve mikrofonun çalışır durumda olduğundan emin olun. Ses Ayarlarını Kontrol Edin: İşletim sistemindeki ses ve giriş ayarlarını kontrol ederek doğru mikrofonu seçin. Sürücüleri Güncelleyin: Anakart modeline uygun ses sürücüsünü...
  4. MuratGH

400k - 500k Arası Araç Önerisi

Renault Clio dizel 1,5 veya benzin 1,2 sorunsuz araçlar. 2013 2015 arasında yorulmamış araçlar mevcut. Sarı siteden incele aklında bulunsun. Dizel performansı iyidir yakıtı çok iyidir. Benzinli olan yakıtı az ama performans fazla iyi değildir.
  5. MuratGH

Vga to HDMI dönüştürücü hakkında

Bende bir süre kullandım çok kalitelisini anladığın sürece görüntüyü bozuyor titremeler oluyor çizgiler çıkıyor. Dikkat etmek lazım. Bir zaman önce 2. monitör için almıştım problem çıkarttığı için kullanamadım.
  6. MuratGH

Tarayıcıdayken Windows donması

Bios şakaya gelmez çok fazla işlem yapmamak gerekir. Yanlış yükleme olduğunda anakartı servise yollarsın. Bilen birileri ile yapman en mantıklısı.
  7. MuratGH

Yardım MSI x670 Gaming plus wi fi vs MSI B650 Tomahawk wifi

İlla msi olması şart mı asus anakartları da değerlendirmelisin. Aynı fiyat aralıklarında rog serisi anakartlar bulunuyor.
  8. MuratGH

S24 ultra alıcam yd alıyımmı

Yahu ne desem faydasız. Normal piyasa çıkışı 900 dolar üzeri çıkışlı bir telefonu kim bu fiyata verebilir. En ucuz siteleri gezdiğimde bile 880 dolar gibi fiyatları bulabiliyorum. Bu 880dolar içinden bayii kârını düş 750 dolar olmaz ancak 100 dolar daha düş kaçak mal olsun. Kimse bu fiyata...
  9. MuratGH

S24 ultra alıcam yd alıyımmı

Dolandırılmaya yer arıyorsun herhalde. Kıbrısta vergi çok az olduğu için telefonlar bize göre çok ucuz. Ne demek 5bin daha ucuz 3/1 fiyatında olması gerekli. Google şunu yaz Kıbrıs telefon fiyatları Çıkan sonuçları incele. İmei kaydından daha hiç bahsetmiyorum.
  10. MuratGH

Ekran gelmiyor anakartta yanan ışıklar

Mesela benim anakartım asus rog strix b650a gaming wifi bu şekilde yazmalısın. Yazdığında bilgi edinemez isem yardımcı olamam.
  11. MuratGH

Bu ilandaki 2. El dualshock orjinal midir?

https://www.hepsiburada.com/sony-ps4-dualshock-4-v2-gamepad-siyah-yeni-nesil-kol-pm-HBC00001PY7KC Site linkini kontrol et ve kararını ver.
  12. MuratGH

Ekran gelmiyor anakartta yanan ışıklar

Buna bakarak ne anlayabiliriz. Sen pc nin parçalarını marka model olarak yazman gerekir.
  13. MuratGH

anakart driver 19,12,2024 tarihli biosta yazan tarih nedir. Bir flash bellek ile sende yapabilirsin kolay bir işlem.
  14. MuratGH

.htaccess ile URL Uzantılarını Değiştirme Sorunu

...da dizin mevcutsa hiçbir şey yapma RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d # .html uzantısını kaldır RewriteRule ^(.*)\.html$ /$1 [L,R=301] # .html uzantısı olmadan istek yapıldığında .html dosyasına yönlendir RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteRule...
  15. MuratGH

Başka tarayıcıda denedin mi ? Opera, brave, mozilla?
  16. MuratGH

Yardım Bluethootlu bir am5 anakart f/p

250 liralık bi aparatla her anakart bluetooth özelliği kazanır. Bu sebepten anakart değişimine gerek yok.
  17. MuratGH

Merhaba- 25-30k bandında televizyon almayı düşünüyorum önerilere açığım,

Ben bu tv i 36bine almıştım çok memnunum 30 bine kadar düşmüş tavsiye ederim. Değerlendirme listende olmalı https://www.markacenter.com/arcelik-8-serisi-a65-b-820-b--65-4k-smart-android-tv?ref=akakce&v=1.60.6
  18. MuratGH

360 Antivirüsüünü nasıl silebilirim

İzleyip uygula
  19. MuratGH

Arc a750 pc ye upgrade

bütçen nedir ? parça başına ona göre ayarlama yapmak gerekli
  20. MuratGH

Arc a750 pc ye upgrade

Paranın yettiği parçalardan başla. İşlemciyi apu seçme ekran kartın olacak. Benim sıralamam şöyle olur. 1 kasa power 2 anakart 3 ram 4 ssd 5 ekran kartı 6 işlemci
Top Bottom