Arama sonuçları: *

1. XanthiN

🔥İndirim Nintendo Switch Konsol Neon Red Blue Joy / Con - Yeni V2 Model12.999,00 TL

Çipli OLED'den devam biz. Cihaz ve oyun fiyatları hala saçma sapan. Switch 2 geliyorken indirime gitmesi lazım artık.
  2. XanthiN

NAYS 28-29 Aralık Kampanyası 500/100🔥

Daha önce başka bir kampanyada bu şekil yapıp iade almıştım, bu da olur diye tahmin ediyorum.
  3. XanthiN

NAYS 28-29 Aralık Kampanyası 500/100🔥

Amazon'a 1000₺ bakiye attım, bu kampanyadan 100, genel e-ticaret kampanyasından 100 olmak üzere 200₺ bekliyorum.
  4. XanthiN

🔥İndirim AMD Ryzen 7 5700X3D TRAY (Kutusuz Fansız) 6.599 TL N11

Ryzen 2600 devam. Sanırım bozulana kadar terketmeyeceğim. :kappa:
  5. XanthiN

Steam indirme hızı 0 a düşüyor

İndirme bölgesini değiştirin düzelir. Bu 3 sunucu arasıında gezin, Steam'i yeniden başlatın.
  6. XanthiN

Android Samsung Galax Store Efsane Cuma 250tl kuponu

Galaxy Store'da para ile satılan uygulama yoktu sanırım. Sadece oyun-içi şeylere mi harcanıyor bu? Örneğin bi orijinal Minecraft satın alamayız bildiğim kadarıyla.
  7. XanthiN

🔥İndirim Pasaport Pizza 100₺

NOT1: PİZZA100 kodunu girmeyi unutmayın yoksa düşmez. Kullanım limiti bittiyse yine düşmez. NOT2: Şehrimdeki Pasaport Pizza "restoran minimum getirme ücreti 55₺" olduğu için 100₺'ye sipariş verbildim ben.
  8. XanthiN

🔥İndirim Pasaport Pizza 100₺

Önce PİZZA100 kodunu eklemeniz gerekiyor @tekno_dahisi teşekkürler Special olanı sipariş verdim, akşam ısıtır yerim.
  9. XanthiN

Aula f75'in sarjı kaç kaldığını nasıl öğrenebilirim ?

Kablolu modda şart et, şarjına bakmak için usb ve bt kablosuz modlarında FN + B tuşlarına basılı tutarsan yeşil renk çıkacak bu şarj durumu.
  10. XanthiN

Çözüldü✓ AULA F75 tekerlek ve şarj ?

Bilgilenip geldim bilgilendireyim: Şarj etmek için kablolu yani switch'i orta kısma alıp kablo ile pc'ye bağlamalı sol üst ince bar aşağıdan yukarı kayarak yanmalı. Şarj seviyesini öğrenmek için kablolu moddan çıkıp 2,4g veya bluetooth modu ile bağlamalı ve FN + B tuşuna basılı tutarak alttaki...
  11. XanthiN

Çözüldü✓ Aula f75 hakkında yardım

Shift değil Alt yani CTRL + ALT + 1 ve ESC altındaki tuş = <> 1732361083 Print Screen = FN + U
  12. XanthiN

Tekere 5 saniye basılı tutunca klavyenin sol alt kısmı önce yeşil, tekrar basılı tutunca mavi led yanıp sönüyor. Bunun anlamı nedir? 1732355724 fn + sol shift sol üst led barın renk modunu değiştiriyor ve tamamen kapatıyor. Geri açıp şarj gösterge moduna geçmek için FN + B 'ye basmak...
  13. XanthiN

Aula F75 Şarj Işığı Kapanmıyor.

FN + sol shift o led barın rengini değiştirip ve kapatıp açıyormuş. FN + B ile sanırım şarj göster moduna geçiliyor ama bende devamlı aşağıdan yukarıya akan bir ışık var. Şarj %100 olduğunda bu led sabit mi yanıyor yada sönüyor mu?
  14. XanthiN

Aula f75 şarj nası bakılır

FN + sol shift o led barı kapatıp açıyormuş. FN + B ile sanırım şarj göster moduna geçiliyor ama bende devamlı aşağıdan yukarıya akan bir ışık var. Şarj %100 olduğunda bu led sabit mi yanıyor yada sönüyor mu? Cihaz 1 saat önce geldi şarj olayını çözemedim.
  15. XanthiN

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Klavye demin geldi. Şarj oluyor mu, seviyesi ne nasıl bakılır anlamadım.
  16. XanthiN

Aula F75 Şarj Işığı Kapanmıyor.

Beyazı var bende, demin geldi. Kapanmıyor sandım ama FN + sol Shift tuşuna her basışta şarj ledi modu değişiyor. Örneğin yavaş yanıp sönme, sabit ışık, kapalı, yukardan aşağı şarj oluyor efekti. Yani 2. veya 3. basışında o led kapanıyor. Ben de cihaz şarj oluyor mu, ne kadar şarjı var nasıl...
  17. XanthiN

Spider-Man Remastered Türkçe yama önerisi

Ekip kendisi mi paylaştı, değilse kaynak neresidir acaba? Yama çalışıyor gibi ama oyun içi tam test etmedim.
  18. XanthiN

Jbl 560bt mı Jbl 520 bt mi

biz de bu sorunun cevabını merak ediyoruz
  19. XanthiN

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes TÜRKÇE YAMA (İNDİR)

soloqyama sitesi komple kapanmış, yamayı paylaşma şansın var mı?
  20. XanthiN

zelda breath of the wild türkçe yama lazım

Şu konunun içinden indirip nasıl kurulacağını detaylı okuyabilirsin: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155829083
Top Bottom