Arama sonuçları: *

1. Uğur Altun

Bu laptop alınır mı?

Benim link olarak gönderdiğim laptop 140w ekran kartı değeri var. Çok fark eder mi
  2. Uğur Altun

Bu laptop alınır mı?

Ekran kartı watt değerini biliyor musunuz?
  3. Uğur Altun

Bu laptop alınır mı?

Arasındaki fark nedir?
  4. Uğur Altun

Bu laptop alınır mı?

https://ty.gl/qgtx71ybvdf97 Merhaba arkadaşlar bütçem buna yetiyor. Sizce alınır mı? Daha sonra ram ve depolama takviyesi yapacağım
  5. Uğur Altun

ODEME BİR GUN GECIKIRSE SORUN OLUR MU

1 gün gecikme faizi ödersin
  6. Uğur Altun

ODEME BİR GUN GECIKIRSE SORUN OLUR MU

İhtar yapılmadan haciz işlemi başlatmıyorlar. Asgari tutar ödemek size ihtar ya da haciz işlemi gerektirmez.
  7. Uğur Altun

Günlük kullanıma uygun laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar günlük kullanım, genel olarak film, dizi boş vakitlerimi değerlendirebileceğim uygun bütçeli laptop arıyorum. Gaming, renkli olmasına ihtiyacım yok. Asus Vivobook, Huawei tarzı sade tasarım windows işletim sistemi olan bir laptop istiyorum çünkü nadirde olsa metin2 ve web...
  8. Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü

İstanbul Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü

ÜRÜN SIFIR AYARDA TEMİZ KULLANILMIŞTIR. HİÇBİR YERİNDE ÇİZİK, HASAR YOKTUR. GARANTİSİ YOKTUR FAKAT ORJİNAL KUTUSU VE FATURASI VARDIR. TAKAS YOK PAZARLIK VARDIR. Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü
  9. Uğur Altun

2.Monitör Önerisi Maks 4k

Eğer ilgilenirseniz masaüstü sistemimi sattığım için monitörümü de satıyorum. Faturası ve orjinal kendi kutusu sağlam bir şekilde durmaktadır. Fiyat için pazarlık yapabiliriz...
  10. ASUS PRIME B550M-K + BALLİSTİX (2x8) 16GB 3200Mhz DDR4 ACİL

İstanbul ASUS PRIME B550M-K + BALLİSTİX (2x8) 16GB 3200Mhz DDR4 ACİL

ÜRÜN KUTULARI YOKTUR. TEMİZ SIFIR AYARDA VE FATURALIDIR. İKİSİNİN FATURASI BİR OLDUĞU İÇİN BİR SATILMAKTADIR. AYRI ALMAK İÇİN FİYAT TEKLİF EDEBİLİRSİNİZ. PAZARLIK VARDIR. ACİL SATILIK. TAKAS YOKTUR. ASUS PRIME B550M-K + BALLİSTİX (2x8) 16GB 3200Mhz DDR4 ACİL SATILIK
  11. Uğur Altun

Günlük Kullanım Laptop Önerisi

Merhaba daha çok günlük kullanım, nadirde olsa gta 5, valorant, metin2 gibi oyunları rahat oynayabileceğim laptop arıyorum. Büyük ekran, 144Hz IPS panel, 2x8 16GB ram ve nvdia ekran kartlı olursa daha iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.
  12. Uğur Altun

2K Monitör Tavsiyesi

Ryzen 5 5600, RX6700XT sistemim için 2K IPS panel monitör arıyorum. F/P önerebileceğiniz monitör var mı? Bütçe henüz belirleyemedim.
  13. IPHONE 15 PRO 256GB NATURAL APPLE TR GARANTİLİ FATURALI KUTULU SIFIR AYARDA

İstanbul IPHONE 15 PRO 256GB NATURAL APPLE TR GARANTİLİ FATURALI KUTULU SIFIR AYARDA

iPhone 15 PRO 256GB NATURAL TİTANYUM APPLE TR GARANTİLİ FATURALI VE KUTULU Ürün 2023 Ekim ayında MediaMarkt üzerinden satın alınmıştır. Pil sağlığı %89 Herhangi bir yerinde kırık, çizik vs yoktur. Servis görmemiştir. İhtiyaçtan dolayı satılıktır.
  14. Uğur Altun

Iphone telefon önerisi

15 pro 256 gb Natural kullanıyorum. Nasıl ısınma problemi var anlamadım? 1 senedir kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım.
  15. Uğur Altun

Ryzen 5 5600 İşlemci hala kullanılır mı?

O zaman konuya şu şekilde güncelleme yapalım. Sistemi yayıncılık için değil de sadece oyun ve günlük kullanım için kullanacağım. Bunun için 2K için ekran kartını da nvidia ile güncelleme yapmak istesem şuan kullanmış olduğum ekran kartından işlemciye 2K da darboğaz yapmayacak nvidia ekran kartı...
  16. Uğur Altun

Ryzen 5 5600 İşlemci hala kullanılır mı?

Merhaba arkadaşlar ryzen 5 5600 işlemcim ve rx6700xt ekran kartım mevcut. Bu zamana kadar sıkıntısız geldim kule tipi sağlam hava soğutucu ile sistemi oyun odaklı neredeyse 2021 yılından beri kullanıyorum. 2K monitör almak ve ufaktan yayıncılığa girişmek istiyorum. Bu konuya istinaden bir kaç...
  17. Uğur Altun

50000₺ Sistem Tavsiyesi

Oyun odaklı, klavye mouse kulaklık ve monitör dahil olmak üzere sistem toplayacağım yardımcı olur musunuz?
  18. AMD RYZEN 5 5600 ASUS DUAL RX700XT 12GB 192BİT GAMİNG BİLGİSAYAR

AMD RYZEN 5 5600 ASUS DUAL RX700XT 12GB 192BİT GAMİNG BİLGİSAYAR

AMD Ryzen 5600 ASUS PRIME B550M-K Crucial Ballistix (2x)8GB 3200MHz ASUS DUAL RX 6700XT 192Bit 12GB Kingston A2000 250GB NVMe M2 SSD WD Blue 1TB 7200RPM Çevre Birimleri Pusat 7.1 Surround Lite RGB Oyuncu Kulaklığı Pusat One Shot Pro Wireless Mouse Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi Viewsonic...
  19. APPLE TR GARANTİLİ NATURAL TİTANYUM İPHONE 15 PRO 256GB TERTEMİZ

İstanbul APPLE TR GARANTİLİ NATURAL TİTANYUM İPHONE 15 PRO 256GB TERTEMİZ

Ürünü 2023 Ekim tarihinde mediamarkt üzerinden satın aldım. Hiçbir yerinde hasar, çizik yoktur. Donanım hatası, servis görmemiştir. Pil sağlığı %90 Apple Türkiye Garantilidir. SIFIR ayarda tertemiz cihaz. Ürün faturası, kutusu, orjinal şarj kablosu mevcuttur. Yanında 30W Apple hızlı şarj...
  20. Uğur Altun

Bu hata mesajı mı? Neden kaynaklanıyor?

Merhaba bilgisayarım ilk açılışta bu hata ile başlıyor. Bu hata nedir? Ek olarak biostan secure boot aktifleştiriyorum, ramleri profile1 seçip 3200mhz de çalıştırıyorum ama bilgisayarı kapatıp açınca ayar sıfırlanıyor.
Top Bottom