Arama sonuçları: *

1. Evren avcı

5600xt + R5 5600x sistemde drop sorunu

Bendede 5600 var. Nedense cs2 yi verimli bir şekilde oynayamadım. İnternet kaç mbps sizin?
  2. Evren avcı

Donanımarşivinde Sızıntı Olma İhtimali Var Mı?

sızsa ne olacak aga verilerimizin hepsi internette zaten.
  3. Evren avcı

Türkiyede salgınmı var?

giyimine kuşamına dikkat et birde yediğine içtiğine tamam. abuk subuk insanlarla takılma hasta olmazsın. geçen sene kış boyu full hasta idim bu sene ocak yarı oldu daha tık yok. en son 2-3 ay önce grip benzeri oldu o kadar.
  4. Evren avcı

R5 5600 6700xt nasıl beyler

aynı kombinasyon bende var güzelde sizin sistemde ekran kartı ve işlemci için dip fiyatları seçerken diğer parçaların fiyatları pahalı olmuş. bu paraya rx6800 li toplardım. ayrıca piyasa daha ucuza var o karttan ben 3 fanlı olanını 7200e aldım.
  5. Evren avcı

Bilgisayarım görüntü kesiyor

Arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce topladığım bilgisayar çalışırken görüntü kesmeye başladı. Olayın başlangıcını anlatayım. Eve gelip 1-2 saat arası oyun oynadım. Değerler vb. her şey normal idi. Sonra oyundan çıkıp instagramı açtım. 5-10dk geçtikten sonra pc görüntü kesti. Kasa çalışmaya devam ediyor...
  6. Evren avcı

Instagram hesabim kapatildi ve actigim hesap 3 saat icerisinde kapatiliyor

başka bir telefon ve ağ ile dene. bende facebook ta yaşıyorum. yeni bir hesap açsam direkt olarak banlanıyor.
  7. Evren avcı

Sınavda duvar tarafı en arka kopya çekme taktiği

Kalemliğe koyma aga riskli 12.sınıfta matematikçi yakaladıydı neyseki matematik olanı değilde diğer derslerle ilgili olanı bulmuş. Duvara yaz ben 4lük şiir gibi yazıyordum.
  8. Evren avcı

Pci express 2.0 anakarta pci express 3.0 ekran kartı takılırmı

Takılır neden takılmasın.
  9. Evren avcı

Mavi Gabardin Pantolon 350TL + Kargo

Beyler 50 kiloyum alınır mı? Ama 350tl gösteriyor kargo dahil 400
  10. Evren avcı

Bu forum niye aktif değil

tüm teknoloji forumları öyle ki. covid zamanı her yer aktifti ama bugünlerde giren yok.
  11. Evren avcı

Yardım Yerel firma ile fiber altyapı çektiren var mı?

Arkadaşlar bulunduğum bölgede yerel bir firma ile fiber altyapı için konuştum biz çekebiliriz dediler. Şimdi burda borular döşeli ama kablolama evin hemen yanında tt nin fiber internet için sokaklara koyduğu beyaz kutu var. Şimdi oradan fiber kablo çekimi tahmini ne kadar tutar diğer masraflar...
  12. Evren avcı

❌İndirim Bitti! Asus Phoenix GTX 1650 OC 2999 TL

tak apu pcye kullan
  13. Evren avcı

Bu arabayı iyi fiyata satmış mıyım

fiyat nedir? hiç sevmem bu aracı. çıraklıkta bıktırdı beni.
  14. Evren avcı

GÜRCİSTANDA HÜKÜMET KARŞITI PROTESTOLAR ÇIKTI

clash royale fişekçi. aman hocam 3. dünya savaşı balkanlarda başlamasın.
  15. Evren avcı

900 GRAM ECO GRİZZONE PROTEİN TOZU 300TL

hangi marka önerirsin bir de dediğim mantıklı mı?
  16. Evren avcı

900 GRAM ECO GRİZZONE PROTEİN TOZU 300TL

spor yapmadan kullansak ne olur? sabah kullanıp işe gitsek mesela sanayide çalışıyoruz zaten.
  17. Evren avcı

LG Lg Ultragear 23.8'' 24GS60F-B 180Hz 1ms (Gtg) HDR10 Full Hd IPS 3299 TL

mükemmel bir monitör bana göre tek eksisi yazılımı zayıf geldi. ölü piksel yok. ışık sızması rahatsız etmiyor. kurulum 2dk sürmüyor. dp kablo ile geliyor. renkler gayet iyi. not: açıkcası bu boyutta monitörlerde maalesef piksel sayma var. beni üzen bu oldu bir tek.
  18. Evren avcı

DA Forum Hangi Takımlı? (Katılım zorunlu)

artık sakarya sporluyum önceden fb idi.
  19. Evren avcı

Kadın ve Erkekler Neden Eşit değil???

bu tarz feminazilere yapılacak en iyi şey. onların p@tlak olanlarını burup bolca vur kaç yapmaktır. evliliği anlaşmalı yapın. birde iyi aile seçimi var. donanımlı bir ailede de boşansan bile sorun çekmezsin.
  20. Evren avcı

Çocukluğunuzun bittiğini ne zaman nasıl anladınız?

işe başlayınca
Top Bottom