Arama sonuçları: *

1. Papillion

Arkadaşlar oyun yüklerken tekrar başa atıyor

Çözemediler şu problemleri bir türlü, durdurup sağ alttan exit yapıyorum tekrar açıp devam et diyorum düzeliyor bende.
  2. Papillion

Yeni topladığım PC açılmıyor

Selam fotoğraf yok, power switchi doğru şekilde doğru yere taktığına emin ol.
  3. Papillion

Uyumlu Ram önerisi 16gb

şunları buldum inceleyebilirsin https://www.kingston.com/tr/memory/search/model/100840/asus-prime-h310m-k-r2-0-csm https://www.crucial.com/compatible-upgrade-for/asus/prime-h310m-k-r2*0
  4. ASUS X542URR i7 FİYAT BİLGİM ÇOK YOK TEKLİFLERE AÇIK

ASUS X542URR i7 FİYAT BİLGİM ÇOK YOK TEKLİFLERE AÇIK

x542urr vivobook 16gb ram intel i7 8550u 4 çekirdek 8 threads 8.nesil intel uhd grafik 620 128mb nvidia geforce 930mx 2gb bataryası var bitik orjinal adaptör
  5. Papillion

Yardım Telefonumun Ekran Koruyucusunun Tam Ortasında Toz Kaldı Ne Yapabilirim?

Benim de başıma gelmişti yavaşca yerini oynatmadan yarısını kaldırıp tozu alıp geri yapıştırıyordum.
  6. Papillion

Aorus 4070ti mhz düşüyor ve fps drop yiyorum

Harddisk, ssd durumu nedir?
  7. Papillion

Overclock yapsam metin2 de iş yapar mı

Kapalı client şeklinde çalışan bir sistem yok mu zorlamaz sistemi. Silkroad için vardı botların clientleri kapatıyorduk.
  8. Papillion

Ryzen 5 7600x boşta 5.2ghz calışıyor

Anakartın nedir Override kapalı demişssin de Asuslarda 2 ayrı yerde var sanırım o ayar. Yükseltme yapmıs mıydın, ya da msı centerda böyle bir ayar var mı?
  9. Papillion

Ryzen 7 5700x 2 çekirdek olarak gözüküyor

MSI Afterburner varsa çekirdekleri oyunda kontrol eder misin? Ya da anakart sürücü güncellemesi var mı bakar mısın?
  10. Papillion

Işlemci+anakart için yardım

LPX olan model mi oluyor o ?
  11. Papillion

Bilgisayar Kasası Görünümünü İyileştirme Önerileri

Beyaz yapışkan bant al ekran kartının etrafına şerit gibi dön.
  12. Asus Prime B450M K

Asus Prime B450M K

Tamirsiz sorunsuz Asus Prime B450M-K kutulu, aynalı, M2 yuvalı. Her slot çalışıyor. AM4 destekli Ryzen 5 5000 serileri ve altlarına destekli. Güncel BIOS. Yeni braketli.
  13. Papillion

Hikayeli oyun önerisi

Prey1 Prey2
  14. Papillion

Bu cihaz ne işe yarar? (Turkcell wınn wifi)

Mobil wifi, Fenercell vardı bende de, baz istasyonundan alıyor yine bağlantıyı. Kendi hattını deneyerek öğrenebilirsin belki bazı ayarları değiştirmek gerekir bilemedim.
  15. Palit Dual GTX 1660 TI 6GB GDDR6 192bit

Palit Dual GTX 1660 TI 6GB GDDR6 192bit

İlk sahibiyim gamegaraj ürünü, ledleri sorunsuz çalışıyor. 69 ile 71 derece arası oyunlarda %98- %99 kullanımda. Toz temizliği düzenli yapıldı. Güvenlik etiketi duruyor. İçi hiç açılmadı tamirsiz sorunsuz, hiç problem çıkarmadı bana çökme vs yeni sahibini de üzmez umarım. İstediğiniz testi...
Top Bottom