Arama sonuçları: *

1. HİT_GOOSE

İş Bankası ilk İmza Kart kullanım süresi bitince yeni kart gelecek mi?

İş Bankası ilk imza kartımın Kapanmasına az bir süre kaldı. Banka kullanım süresi bitince Yeni kart gönderiyor mu? Yoksa gidip şubeden mi açmalıyım?
  2. HİT_GOOSE

silindi

Hocaya söyledim Yükselttiler hocam
  3. HİT_GOOSE

silindi

0.1310 puanla kaçırıyorum🤣 yarın hocaya soracağım 5 te kapanıyor değil mi bize bugün son denmişti
  4. HİT_GOOSE

Steam Dolar Kuru ne kadar işlem ücreti kesiyor

Dolar Olduğu için işlem ücreti kesiyor diye biliyorum
  5. HİT_GOOSE

Steam Dolar Kuru ne kadar işlem ücreti kesiyor

Steamden WWE 2K23 Almayı düşünüyorum (Epicte Yoktu) İndirimde 20 Dolar. İşlem Ücreti Kesiyor mu veya Kesiyorsa ne kadar kesiyor bilgi verebilir misiniz?
  6. HİT_GOOSE

Hsngi konsolda oyunlar daha uygun fiyatlı?

Hangi konsolda oyunlar daha ucuz fiyat satılıyor? Konsol almayı düşünüyorum
  7. HİT_GOOSE

Xbox New Gen Gamepad PS5 te çalışır mı?

Merhabalar Xbox Gamepad Playstation 5'te Bluetooth veya Kablolu olarak 2. Kol olarak kullanılabilir mi?
  8. HİT_GOOSE

Trendyol Gönderiniz Teslim Alındı

Trendyoldan Ürün sipariş ettim. Aldıktan sonra kargoya verildi ve 1 saat olmadan gönderiniz teslim alındı yazısı çıktı. Bu Durum korkulacak bir şey mi?
  9. HİT_GOOSE

RDR2 açılmıyor (Game error Please reboot and restart the game)

Hayır Hocam Çözemedim. 2 3 gün uğraştım olmayıncada oyunu sildim
  10. HİT_GOOSE

İ5 9400f'den İ3 13100f'e geçmek mantıklı mı?

Yeni Anakart Alacağım
  11. HİT_GOOSE

İ5 9400f'den İ3 13100f'e geçmek mantıklı mı?

3 sene önce İ5 9400f işlemcili bir sistem almıştım. İşlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum. 13100f'e geçmek mantıklı mı? (Yeni Anakart alacağım)
  12. HİT_GOOSE

Kargom dağıtıma çıktı ama gelmedi

Merhaba. Dün Sabah Trendyoldan ürün satın aldım. Bugün 12 De Teslimat Şubesine gitti bildirimi geldi ve 13 De Dağıtıma çıktı. Ancak Kargo hakkında bir bildirim gelmedi. TrendyolExpress Kargo Pazar günleri çalışıyor mu? Ürün Kargomat'a gidecek
  13. HİT_GOOSE

İnstagram Yanlışlıkla Fake Reklama tıkladım

Hesap girme Ekranı çıktı ama hemen kapattım
  14. HİT_GOOSE

İnstagram Yanlışlıkla Fake Reklama tıkladım

Merhabalar. İnstagramda Yanlışlıkla karşıma Çıkan Fake ea fc reklamına tıkladım. Hesap bilgisi falan girmedim hemen kapattım ama Hesabıma bişey olur mu? (Telefondan)
  15. HİT_GOOSE

HyperX Pulsefire Core Mouse Amazon'da ilk Siparişe Özel 249 TL

Amazon'da ilk alışverişe 120 TL indirim Kuponu ile 249 TL ye geliyor. Mouse Alacak olanlar değerlendirebilir. Ayrıca daha üst düzey modelleride indirimde https://amzn.eu/d/iN9mCAk
  16. HİT_GOOSE

MSI GC30 mu Xbox Gamepad mi?

MSI GC30 1475 TL ye geliyor Amazonda Xbox Gamepad ise Trendyoda 2000 TL ye Var Sizce Hangisini almak daha mantıklı? Bilgisayarda kullanacağım
  17. HİT_GOOSE

Kalıcı Ücretsiz Bedava Fallout 76 Kodu!

Hocam Falout 76 yok ama elimde Gog Galaxy için Doom 3 kodu var verebilirim isterseniz
  18. HİT_GOOSE

EA FC 24'için EA Play Pro aldım ama Steam hesabımı görüyor

EA App'tan girsem bile Steam'e yönlendiriyor
  19. HİT_GOOSE

EA FC 24'için EA Play Pro aldım ama Steam hesabımı görüyor

Merhabalar. Geçen Hafta Steamden FC 24 için EA Play aldım. Ancak Şimdi EA Play Pro almaya karar verdim ancak Oyuna girdiğimde hala Deneme süresi gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
  20. HİT_GOOSE

Fifa 23 EA Anti Cheat hatası

Kendiliğinden 1 2 dakika sonra kapanıyor
Top Bottom