Arama sonuçları: *

1. HİT_GOOSE

Fifa 23 EA Anti Cheat hatası

Merhabalar. Fifa 23 ü geçen aya kadar oynayabiliyordum sonra sildim. Şimdi ise tekrar indirdiğimde bu hata ile karşılaşıyorum. Bu sorunun çözümünü bilen var mı?
  2. HİT_GOOSE

EA PLAY Pro İle EAFC 24 Sınırsız oynanabilir mi?

EAFC 24 İndirime girene kadar 1 2 aylığına, EAFC Sınırsız oynanabiliyorsa EA PLAY Pro almayı düşünüyorum. Normal EA PLAY'de 10 Saat'ti Proda'da 10 saat mi yoksa sınırsız mı?
  3. HİT_GOOSE

RDR2 açılmıyor (Game error Please reboot and restart the game)

Geçen sene RDR2 almıştım. Oyunu oynadım ve silmiştim. Yeniden yükledim ama oyuna Girmeye çalıştığımda (Game error Please reboot and restart the game) Yazısı ile karşılaştım. Dosyaları Tarattım yine de olmuyor. RDR2'yi Yönetici olarak çalıştırdıktan sonra da bu hata çıktı. Yardımcı olabilir...
  4. HİT_GOOSE

Sizce Hangi oyunu almak daha mantıklı?

Sizce Hangi oyunu almalıyım? Bütçem 350 TL
  5. HİT_GOOSE

Bedava Wolfenstein: The New Order Kodları (GOG)

GOG kullanmadığım için Amazon Prime'dan Gelen Hediye Wolfenstein: The New Order Kodunu hediye etmek istiyorum. Kod: YUWU81DC36581FE884 Düzeltme; Bu kod alınmış, Diğer Hocalarımın attığı kodları kullanın. Alanlara iyi eğlenceler
  6. HİT_GOOSE

FİFA 23 kasma Sorunu

Fifa 23 Ultimate Team Veya normal Maçlarda Orta Ayarda oynadığım halde Çok kasıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Sistem özelliklerim bunlar INTEL 9400F EVGA GeForce GTX 1660 SUPER ASUS PRIME H310M-K TOSHIBA OCZ 480GB TR200 Serisi Sata 3.0 SSD Kingston 8GB HyperX Fury Black DDR4 2666MHz CL16
  7. HİT_GOOSE

Fifa 23 oyun açılmıyor

Fifa 23 Hesap seçme yerinden hesabımı seçince oyundan atıyor. Oyunu silip tekrar indirdim ancak sorun hala devam ediyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? (Bu Ekrandan Sonra)
  8. HİT_GOOSE

Fifa 23 Online maç'da oynanmayacak Düzeyde kasıyor

Fifa 23 Rivals'da(Online) Maç yaparken Oyun bi anda çöküyor 4 5 saniye kadar Çökme gidince de bi 4 5 saniye daha analog en son hangi taraftaysa o tarafta takılı kalıyor. Ve bu Her maç 7 8 kere oluyor. Çok iyi oynadığım maçları bile kaybediyorum bu hata yüzünden. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
  9. HİT_GOOSE

Steamde Bu hatayı nasıl kaldırabilirim?

Geçen ay Steamden EA PLAY almıştım Fifa 23 için 10 Saat deneme süresi vardı bitti. Şimdi ise Fifa 23 aldım ama Hala Deneme süresinden 0 saatin kaldığını gösteriyor. Bunu nasıl kaldırabilirim? (Oyun açılıyor Ama bu şey hala gözüküyor)
  10. HİT_GOOSE

Fifa 23 Ne zaman indirime girer?

Fifa Ultimate Team oynuyorum. Fifa sayfamda var oyuncu kartlarına İnceleme paylaşıyorum. Ancak 700 Tl Pahalı geldi. En yakın indirime Tahminen ne zaman girer?
  11. HİT_GOOSE

Forza Horizon 4 vs Need For Speed Heat?

Amazon Prime 13 Temmuzda Bedava Need For speed Heat verecek. Forza almak mantıklı mı?
  12. HİT_GOOSE

Nba 2k22 Bedava paket kodu

Prime Gaming bedava Nba kodu vermiş. Oyunu oynadığım için oynayan arkadaşlara yardımcı olması için paylaşıyorum. Kod: 2WJ36-7ULTM-NAWG2-SJGT4-7KVVC Paketin hediyeleri: 1x Özel 6. Sezon MyTEAM Süper Paketi (en az 1 oyuncu kartı dâhil) 1x 2HR İki Kat XP Parası 1x Özel MyPLAYER Tişörtü
  13. HİT_GOOSE

Assassins creed origins ana hikaye kaç saat sürüyor

Assassins Creed Odyssey aldım. Hitman 3 için Gamepass almıştım Origins i gördüm seriyi sırasıyla oynamak istiyorum. 1. oyunun sadece görevlerini bitirip 2. oyuna(Odyssey'e) geçeceğim. 1. oyun yan görevsiz kaç saat sürer?
  14. HİT_GOOSE

100 TL Ye Uzun Süre Oynanabilecek Oyun Önerisi (Steam)

Steamde 100 TL'ye 20 30 saat sıkmadan oynanacak oyun önerir misiniz? Açık dünya ve hikayeli oyun istiyorum. ayrıca online ağırlıklı olmasın. 2-3 oyun da olabilir tek oyun olmasına gerek yok.
  15. HİT_GOOSE

Öneri Steam yaz indirimleri (Flaş indirimler)

Bu konuya Gördüğüm güzel indirimleri yazacağım. Eklememi istediğiniz oyun varsa yazabilirsiniz -İndirimler 7 Temmuza kadar geçerli 1- Batman Arkham Collection https://store.steampowered.com/sub/320795/ 2- The Forest https://store.steampowered.com/app/242760/The_Forest/ 3- Hitman 2 Gold...
  16. HİT_GOOSE

Steam yaz indirimlerinde gelen bu şey ne?

Bu ne arkadaşlar bilen var mı?
  17. HİT_GOOSE

Steam yaz indirimleri 70 TL oyun önerisi

yaz indirimleri yarın başlıyor. 70 TL param var. Normalde 200 tl idi ama RDR2 aldım. oyun öneriniz var mı? Açık dünya ve hikayeli olursa iyi olur
  18. HİT_GOOSE

Rdr 2 indirdikten sonra kaç GB alan kaplıyor?

RDR2 veya Cyberpunk arasında kararsız kaldım. Cyberpunku aldım ancak RDR2 için iade edebilirim. Oyunu satın alanlar varsa kaç GB kapladığını yazabilir mi? 150 GB yazıyor steamde ancak Bazı oyunlar sonradan arttığı için soruyorum.
  19. HİT_GOOSE

cyberpunk 2077 alınır mı?

İndirime girmiş alınır mı sizce?
  20. HİT_GOOSE

Bilgisayarda en çok oynamak istediğiniz Playstation Özel oyunlar

Bilgisayarda en çok hangi 2 playstation özel oyunu oynamak istiyorsunuz? Marvel's SpiderMan Uncharted
Top Bottom