Steamden WWE 2K23 Almayı düşünüyorum (Epicte Yoktu) İndirimde 20 Dolar. İşlem Ücreti Kesiyor mu veya Kesiyorsa ne kadar kesiyor bilgi verebilir misiniz?
Trendyoldan Ürün sipariş ettim. Aldıktan sonra kargoya verildi ve 1 saat olmadan gönderiniz teslim alındı yazısı çıktı. Bu Durum korkulacak bir şey mi?
Merhaba. Dün Sabah Trendyoldan ürün satın aldım. Bugün 12 De Teslimat Şubesine gitti bildirimi geldi ve 13 De Dağıtıma çıktı. Ancak Kargo hakkında bir bildirim gelmedi. TrendyolExpress Kargo Pazar günleri çalışıyor mu?
Ürün Kargomat'a gidecek
Merhabalar. İnstagramda Yanlışlıkla karşıma Çıkan Fake ea fc reklamına tıkladım. Hesap bilgisi falan girmedim hemen kapattım ama Hesabıma bişey olur mu?
(Telefondan)
Amazon'da ilk alışverişe 120 TL indirim Kuponu ile 249 TL ye geliyor. Mouse Alacak olanlar değerlendirebilir. Ayrıca daha üst düzey modelleride indirimde
https://amzn.eu/d/iN9mCAk
Merhabalar. Geçen Hafta Steamden FC 24 için EA Play aldım. Ancak Şimdi EA Play Pro almaya karar verdim ancak Oyuna girdiğimde hala Deneme süresi gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?