Arama sonuçları: *

1. Sansar Salvo

The Walking dead definite series 3. sezon sizce nasıl?

oynadığım en iyi hikayeli oyun
  2. Sansar Salvo

sende kusura bakma reis final sezonuna geldim elim varmıyor son iki bölümü oynamaya..
  3. Sansar Salvo

TAMAM KANKA NE BAĞIRIYON MÜNAZARA YAPIYORUZ TATLICA bence diye düşüncelerimi belirtiyorum zaten
  4. Sansar Salvo

Reis ben bitirdim diziyi 12 sezonun hepsini izledim ama bu oyun kadar heycan vermedi 7. Sezondan sonra
  5. Sansar Salvo

Twd tarihi bir çizgi romana dayanıyor, oyun çizgi romandan yani orjinal twd den ilham almış:D dizi olan Twd çok farklı onuda bitirdim ama bu çok daha iyi bence. Dizi olan 7. Sezondan sonra çöp gibi resmen zar zor izledim bitirdim 1737619136 Ben oynadığım sezonu birde farklı yayıncılardan...
  6. Sansar Salvo

4. sezonu oynamadım oda böyle geçerse oynadığım en iyi hikayeli oyun olarak kafama yazacağım 1737617376 hayır bakmıycam bu infoyu alamam :D
  7. Sansar Salvo

Aslında clemin yaşadıklarını görmek için bile oynanır bence. 1737610391 İyi ki oynamışım en beğendiğim sezon oldu.
  8. Sansar Salvo

herkes en kötüsü olduğunu başlamadan 4. sezona geçmem gerektiğini söyledi ama 3. sezon bence tam bir harika olmuş, en dolu olan zevk veren sezondu bence. siz ne düşünüyorsunuz 3. sezonu sevmeyen varmı varsa eksik bulduğu yön nedir? düzenleme; lütfen spoiler vermeyiniz.
  9. Sansar Salvo

Steelseries nova 3 alınır mı?

BlackShark v2X'imi 1850tl den satışa koydum üstüne 1k daha koyup steelseries nova3 alınır mı? kafada kuş gibi rahat olması gerekiyor performansı da iyi olsun yazılımı ses kartı felan olsun yeterli.
  10. Razer BlackShark v2X tertemiz sorunsuz

Razer BlackShark v2X tertemiz sorunsuz

Ürün siyah renk resim çekme imkanım yok maalesef kutu fatura tam garantisinin bitimine 1 yıl gibi bir şey var. temiz kullanıldı hor kullanmadım zaten bir kulaklık ne kadar hor kullanıla bilir ki? :D tek deforme olan kısmı pedlerde gözle zor görülecek aşınmalar olması temasdan dolayı, sorun...
  11. Sansar Salvo

Goodbyedpi nasıl kurulur

Sağolun beraber nice yıllara ,uğraştım yaptım biraz çözümünü yukarda yazmıştım sanırım.
  12. Sansar Salvo

Goodbyedpi nasıl kurulur

sağolun
  13. Sansar Salvo

Goodbyedpi nasıl kurulur

alternative seçeneklerini deneyin çalışacaktır 1737390922 hocam ondan hayır gelmez ben denedim cırt, kurun şunu dc girin en rahatı
  14. Sansar Salvo

Goodbyedpi nasıl kurulur

internetiniz nedir
  15. Sansar Salvo

Goodbyedpi nasıl kurulur

@ardyata @kayrardawqq @quartle @Akman55 dostlar yapamayanlar için ben başardım tarayıcınıza "Goodbyedpi türkey" yazın ve çıkan ilk siteye girin githup olması lazım, sağdan releases diyoruz ve alttaki goodbyedpi türkey.zip i indiriyoruz burdan karışık gibi gözüküyor ama yaparsınız. dosyayı...
  16. Sansar Salvo

Goodbyedpi nasıl kurulur

şuan deniyorum yapabilirsem buraya düşeceğim
  17. Sansar Salvo

Goodbyedpi nasıl kurulur

güvenilir açık kaynak kodlu çoğu kişi kurmuş ama ben beceremiyorum işte :D
  18. Sansar Salvo

Goodbyedpi nasıl kurulur

teşekkürler :D
  19. Sansar Salvo

Hesabımı nerede en hızlı ve değerinde satarım?

1.5k eder
  20. Sansar Salvo

Goodbyedpi nasıl kurulur

birden fazla opsiyonları var farklı videolar izledim ama yapamadım. discorda giriyor ancak robloxa giremiyorum ve şuan tümden sildim. hangi sürümünü indirirsem hem roblox hem discord açabilirim?
Top Bottom