Arama sonuçları: *

1. MeynnZenith

Öneri Üniversite İçin Laptop Arıyorum

Makine ya da Uzay Mühendisliği düşünüyorum, uzun ömürlü ve çok abartılı bir fiyatı olmayan laptop arıyorum. HP Victus dikkatimi çekti ancak konu hakkında bilgim olmadığı için emin olamıyorum. En fazla 30-40 bin lira arası öneri yapabilir misiniz? Amaç oyun değil; işimi rahat görsün, alanımda...
  2. MeynnZenith

Öneri Programlama (C++) için laptop önerisi

Kuzenim üniversiteye gidiyor ve programlama yapabileceği iyi bir laptop istiyor. Aşağıda onun bulduğu bir laptop var ama ben pek anlamadığım için size sormak istedim. Aşağıdaki laptop iyi midir, daha iyileri varsa yazar mısınız? NOT: Bütçeyi 10K dedim ama 15K'ya kadar çıkabileceğini söyledi...
  3. MeynnZenith

Öneri Uygun fiyatlı Lenovo IdeaPad Gaming 3 buldum, ALMALI MIYIM?

Arkadaşlar uzun zamandır bu laptop'u araştırıyordum ve MediMarkt'ta bana göre uygun fiyata buldum!! Bahsettiğim ürünün özellikleri: DDR4 16GB RAM Ryzen 7 4800H 2.9G 8C MB işlemci GTX 1650TI 4GB G6 128B 512GB SSD ve Windows 10 kurulu Bana kalırsa şu anda muazzam bir fiyatta. Geçenlerde baktığımda...
  4. MeynnZenith

Herkesin önerdiği Lenovo IdeaPad Gaming 3 nasıl?

Arkadaşlar birçok konuda bu laptop'un çok önerildiğini gördüm. Şu anda kendisi 9000 küsür lira. İmzamdaki sistemi Haziran-Temmuz gibi satacağım ve bir aksilik olmazsa alacağım onu. Şu anda ekran kartı ve sistemimi ayrı satmak istersem toplam 11000 lira gibi bir şey elde edeceğimi öğrendim. Sizce...
  5. MeynnZenith

Öneri Bu laptop'lar almaya değer mi? İyiler mi?

Arkadaşlar birkaç aya (Temmuz gibi olabilir) sistemimi satıp laptop alacağım. Sizce aşağıdaki laptop'lar iyi mi? Oyunları ultra olmasa da yüksek grafiklerde açabilecek (GTA V, PUBG, JUST CAUSE, BATMAN ARKHAM KNİGHT, CoD Warzone ve yeni çıkacak oyunlar gibi) ve günlük işlerimde kullanabilecek bir...
  6. MeynnZenith

Öneri 6000TL Civarı Gaming laptop önerisi

Arkadaşlar her an sistemimi satabilirim. Bana çıtırından 6000TL civarı gaming laptop önerir misiniz? Üst düzey olmasına gerek yok zaten olamaz da. :D NOT: Birkaç yüz TL oynayabilir. 1619793389 A-ama cevap gelmeyince üzülüyorum...
Top Bottom