Arama sonuçları: *

1. Arda54_TR

KZ S2 vs Soundliberty 53 pro

siz olsaydınız hangisini alırdınız artıları eksileri nelerdir
  2. Arda54_TR

khontun stüdyo kulaklığı

ben bu stil kulaklık bi tek kz biliyorum bu kulaklık ne sizce
  3. Arda54_TR

rampage comfort vs blackshark v2 x

rampage razer kalitesi tartışılmaz fakat modelleri kıyaslarsak arada nasıl farklar var yardımcı olur musunuz
  4. Arda54_TR

Hybrid bluetooth kulakiçi kulaklık önerisi

Bütçem 300-400,daha önceden Kz nin kablolu kulaklıklarını kullandım çok memnun oldum, ses kalitesi vs. Ama şuan bana bluetooth lazım ve bunu buldum sizce nasıl...
  5. Arda54_TR

300tl bütçeye alınabilecek güzel kulaklıklar

oyun amaçlı kullanacağım rgb olsun falan filan takıntım yok kaliteli bişi olsun 7.1 tadından yenmez ama olmasada olur bütçe maks 300
  6. Arda54_TR

300tl kulaklık önerisi

Oyun amaçlı kullanıcam, 7.1 olsa iyi olur ama şart değil öneriniz var mıdır?
  7. Arda54_TR

300tl kulaklık önerisi

Dostlar maksimum 300tl param var üstüne para EKLEYEMİYORUM maalesef mikrofonu olan güzel bi kulaklık önerir misiniz 7.1 var ise mükemmel olur
  8. Arda54_TR

100tl mik önerisi??)

arkadaşlar 100tllik idarelik bi mikrofon lazım ayaklı olursa iyi olur yaka mikrofonuda olabilir
  9. Arda54_TR

150tl kulaklık önerisi

Arkadaşlar maks 150tl bütçem var cs için güzel bi kulaklık lazım öneri nedir
  10. Arda54_TR

kulaklık tavsiyesi 200-400

dostlar oyuncu kulaklığı alıcam sıfır veya ikinci el farketmiyo size şöyle diyim sıfır için bütçem 200 250 civarı ikinci el için ise maks 400 yani ikinci el ürünün sıfırı 400 olacak anlayacağınız bana 200 250 ve 300 400 arasında güzel kulaklıklar önerir misiniz
  11. Arda54_TR

mikrofon ve Kulaklığı tek hat üzerinden takma

dostlar esji bir mikrofonum var baya kötü ve güzel bir telefon kulaklığım var ama pc de sadece kulaklık ve sadece mikrofon girişi var ben telefon kulaklığını bağlayıp ondaki mikrofonu nasıl çaıştırırım
  12. Arda54_TR

Kulaküstü Kulaklık Tavsiyesi

Dostlar bluetoothlu kulaküstü kulaklık almak istiyorum bütçem maksimum 150 baslar iyi olsun kablo kalitesi iyi olsun yeter önerileriniz nedir 1599249682 Kablo demişim özür dilerim😅
  13. Arda54_TR

65 tl kulakiçi kulaklık

Trendyol parasıyla 65 TL'ye kulakiçi kulaklık alacam önerileriniz nedir
  14. Arda54_TR

Kulaklık Kapışmaları

https://ty.gl/iy2nlp3hf https://ty.gl/gndmdlr4q Dostlar kablolu ve kablosuz olup olmamaları önemli değil sizce hangisi daha iyi ses performansı verir
  15. Arda54_TR

Toplam 300 TL Bütçeye Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar kulakiçi ve kulaküstü kulaklık almak istiyorum ikisi içinde maks 150 tl bütçem(toplam300tl yani) müzik dinleyeceğim video izleyeceğim ne önerirsiniz kablosuz bluetoothlu olursa sevinirim
  16. Arda54_TR

Kulaklık Önerisi

dostlar ortalama 100 150 tl civarında oyuncu kulaklığı önerir misniz mikrofon şart. 7.1 olursa iyi olur
Top Bottom