Arama sonuçları: *

1. Megatronus

Öneri Gigantus V2 alınır mı ?

Deathhader V3 Pro için mousepad bakıyordum 1000tl fiyat bandında ve Beko’nun sitesinde gigantus v2 nin 450 lira olduğunu gördüm direk aldım iyi mi yaptım bilmiyorum lamzu energon gibi modellere baktım ama stokta yoktu almakta iyi mi yaptım
  2. Megatronus

Öneri 1000tl bütçe Mousepad Önerisi

Deathhader v3 Pro ile kullanacağım speed ağırlıklı bir mousepad arıyorum Bu modeli buldum ama daha iyisi var mıdır ? ryzer gigantus v2 düşünüyordum ama kenarları dikişsiz olduğu için eledim kenarları dikişli ve eni 40cm geçmemeli önerileri bekliyorum https://ty.gl/vgfqjwlvyji53
  3. Megatronus

Öneri Klasse Longteng Huoyun Alınır mı ?

Eni 40cm geçmeyecek şekilde öneri yapabilirsiniz deathhader v3 pro için alacağım bu modeli araştırdım buldum nasıldır ? https://ty.gl/wjku1szn7ll68
  4. Megatronus

Öneri Deathhader v3 Pro için mousepad önerisi

Mousepadler hakkında çok bilgim yok bugüne kadar hep steelseries qck kullandım mikro dokuma mousepadler daha iyi diyorlar önerileri bekliyorum mousepadin eni 40cm geçmemeli
  5. Megatronus

Öneri Deathhader V3 Pro mu V3 mü ?

arkadaşlar ikisi arasında kararsız kaldım aslında direk kablosuz almak istiyorum ama bataryalı olmasından dolayı zamanla bataryasının ömrü bitiyor kablolu alıp şarj etmekten de kurtulurum diyorum ama kablosuz daha estetik duruyor karar veremedim bir türlü
  6. Megatronus

Öneri Kablosuz Mouse Önerisi

model o wireless kullanıyordum ama şarjı artık gitmiyor ve avuç için geniş olduğu için ergonomik bir model lazım deathhader v3 pro veya viper v3 düşünüyorum bu modeller nasıl kronik sorunu var mı ?
  7. Megatronus

Öneri Kablosuz Mouse Arayışındayım ?

Şuanda Glorıus Model O wireless kullanıyorum ama mouse şarjı çok gitmiyor artık aerox 5 wireless veya prime wireless düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum dostlar 3.5k üstüne çıkamam siyah model istiyorum
  8. Megatronus

Öneri Mouse Değiştirmeli Miyim

yaklaşık 2 senedir model o wireless kullanıyorum ama zamnında yanlış bi tercih yaptım gibi simetrik bir mouse aldım elim geniş ve kablosuz ergonomik bir mouse düşünüyorum deathader v3 veya aerox 5 wireless var aklımda sizce geçmek mantıklı olur mu ?
  9. Megatronus

Öneri 30x90 Mousepad Önerisi

desensiz ve siyah bir mousepad arıyorum eni 30 olmalı mutlaka boyu çok önemli değil 70cm bile olur maks bütçe 300
  10. Megatronus

Yardım Amazon MousePad Siparişimi İptal Ediyor ?

belki de 2 haftadır almak için çırpınıyorum ama olmuyor amazon sürekli siparişimi iptal ediyor bir hanenin temel ihtiyacını geçtiği için siparişimi iptal ediyormuş müşteri hizmetlerini de aradım bi çözümü yok sadece şu mousepadi almak istiyordum fiyatı uygun diye başka hesaptan almayı da denedim...
  11. Megatronus

Öneri KlasseGear MousePad Alınır mı ?

Amazonda indirimde sizce alınır mı kullandığım mouse glorıous model o wireless rahat kayar mı üzerinde eskiden steelseries qck large kullanıyordum ama şuan masama olmuyor ve çirkin duruyor https://amzn.eu/d/aCJ6AwZ
  12. Megatronus

Öneri 30x90 Mousepad Önerisi

aradığım boyutta var mıdır bilmiyorum kaliteli bir şey önerirseniz sevinirim
  13. Megatronus

Yardım Mouse Garantiye Göndermeli miyim ?

dostlarım 2022 temmuzda glorıus model o wıreless almıştım şuan mousetan memnunum fakat acayip seviyede pil seviyesi düştü şarjı 1 günü bile çıkarmıyor artık garantiye gönderebilir miyim acaba değişim yaparlar mı ?
  14. Megatronus

Yardım Hangi Mouse’u tercih etmeliyim ?

Evet dostlarım yine ben hala karar veremedim sizce hangisini almalıyım ve neden fikir verirseniz sevinirim ? El uzunluğum 18 cm en ise 9 cm https://www.itopya.com/steelseries-prime-rgb-kablosuz-gaming-mouse_u13644...
  15. Megatronus

Yardım Hangi Mouse'u Almalıyım ? (SON KARAR)

dostlarım anketi cevaplayıp neden seçtiğini söylerseniz sevinirim ben forumuma güveniyorum bana en iyi mouse'u seçer 😊 (gerçekten kaliteli bir öneriniz varsa önerin) deathhader v2 proyu kaldırdım pahalı diye...
  16. Megatronus

Öneri Msı GM41 alınır mı ?

Dostlarım bu mouse’un fiyatı iyi midir alınır mı sizce ? dostlar indirime girmiş ne dersiniz en fazla bütçem 950 https://www.amazon.com.tr/gp/product/B094QNDLRD/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1
  17. Megatronus

Yardım Glorious Model O Wireless alınır mı ?

Mouse’u genel olarak beğendim fakat tek sorun var kullanılan switchler, 20mn ömürlü omron switcler kullanılmış bana baya az geldi hani bi 50mn beklerdim şahsen. Bu değer az mı alınır mı sizce ? (Biliyorum dostlar bu aralar çok fazla mouse konusu açtım fakat bir türlü karar veremiyorum)...
  18. Megatronus

Yardım Deathader V2 Kullanan Arkadaşlar Bakabilir Mi ?

arkadaşlar mouse' unuzda gıcırdama yan parçalarının oynaması gibi bir sorun var mı ? cevaplarsanız çok memnun olurum.
  19. Megatronus

Steelseries Aerox 3 Wireless Alınır mı ?

Arkadaşlar bu mouse’u almayı düşünüyorum fiyatına değer mi 7 aydır deathhader v2 kullanıyordum fakat malzeme kalitesi sorunlu olduğu için değiştirmek istiyorum evet sensör gerçekten kaliteli ama malzeme kalitesiz olunca soğuyor insan maksimum 1000 lira bütçe ile bundan daha iyi mouse var mıdır...
  20. Megatronus

Öneri Hangi Mousepad’i iade etmeliyim

Dostlarım mousepadi seçme konusunda sizlerden yardım aldım ve qck edge tercih ettim large boyu amazonda 167 tl medium boyu 229 tl ben ikisini de aldım beğenmediğimi iade ederim dedim sorun şurda ki ikisini de beğendim karar veremiyorum ikisi de rahat ama işte large çok yer kaplıyor gibime geldi...
Top Bottom