PC mde HDD takılıydı yeni bir SSD aldım baştan kurulum yapmak istemiyorum çünkü yaklaşık 1tb oyun var bir daha yüklemem çok zor. Lütfen HDD den SSD ye sadece windowsu nasıl geçirebilirim bunu bana söyler misiniz.
Kanka harbi dalga geçiyorum gibi olmuş ama ben AOC u oyuncu monitorlerinden başka hiç bir konuda gormedim galiba benim ayibim
1623716344
Hayir belki bilmiyorum zaten her şeyi bilsem buraya forum açmam güzel dil kullanamiyosan forum kullanma derim
1200 Tl bütçem var kulaklik + klavye alacağim ben bu 2 sini düşündüm onerdiğiniz bir şey var mi ? klavyemin bazi tuşlari basmiyor bu yüzden i nin noktasizini kullanamiyorum.
Arkadaşlar bir türlü ekran kartı parasını biriktiremedim tam biriktirdim çok fazla zam geldi 1300 lira olan 1650S 2k ya yaklaştı bu durumda 1.200 e Gtx1060 almak mı daha mantıklı yoksa almamak mı ?
Arkadaşlar arkadaşım yeni aldı fakat darboğaz yaptığından kullanamadı ben bu ürünü 900 tl ye almalı mıyım yoksa 1600 tl ye 1650S mi almalıyım arasında 700tl lik bir fark var mıdır ?
Arkadaşlar çoğunlukla dışarıda kullanacam ürünü fakat ben bilgisayar başında da müzik çok dinliyorum bilgisayarıma herhangi bir kablo ile ürünü bilgisayara bağlayabilir miyim ?
@Fiery teşekkür ederim vallahi ne zaman konu açsam hep sen yardım ediyosun bu arada önerdiğin ssdnin incelemesini izlerken aynı anakarta taktı birisi o 80 yazan yerdeki vidasıymış