Arama sonuçları: *

1. B

Yardım Fifa ve Mortal Kombat İçin GamePad Önerisi

çok kaliteli bir şey olmasına gerek yok fakat bozulma ya da oyun içerisinde kolu tanımama gibi sorunlarla sık karşılaşıldığından böyle bir sorun yaşamak istemiyorum şu ürünü arkadaşımdan 80-90 tl civarına alacağım ve tak çalıştır olduğunu herhangi bir tanımama durumu yaşamadığını belirtti...
  2. B

Max 150 TL Gamepad Önerisi

Fifa - Pes - Mortal Kombat 11 - Ori gibi oyunlarda kullanacağım kablolu kablosuz fark etmez Bana kalsa kalitesi vs. de önemli değil a101e gelen 50tlik gamepadlerden alırım fakat bilgisayar görmez diyorlar oyunlarda çalışmama gibi sorunlar varmış. Ps3 gamepadi hoşuma gitti fakat piyasadakilerin...
  3. B

Öneri Max 200 tl Gamepad Önerisi

mk 11 pes fifa gibi oyunlar için kullanacağım internette satılan ps3 kollarını beğendim fakat hiçbiri orjinal değil sanırım o f310 da biraz tuzlu gibi geldi siz ne önerirsiniz?
  4. B

FH5 için a101de satılan gamepad alınır mı?

FH5 i zaten oynayan adamlarda max 100-150 saat arası oynuyor sadece fh5 ve arada bir de fifa oynayacağım için ucuz bişey olsun istiyorum. gidipte 150 200 tl vermek istemiyorum sizce nasıl bir üründür https://www.a101.com.tr/elektronik/piranha-usb-pc-oyun-kolu/
  5. B

Öneri FH5 için GamePad önerisi

Sony Ps3 kolu düşünüyorum FH5 için game pass alıp online oynayacağım ama onun da fiyatı 100tl sularında eğer çok farkı yoksa a101 e gelen pirana gamepadden de alabilir sizin fikriniz nedir
Top Bottom