Arama sonuçları: *

1. B

Türk Telekomdan Netspeede Geçiş

Türk telekom 2 yıllık hizmet sürecim 13 ekim itibariyle bitmesine rağmen hala interneti kullanabiliyorum bunun sebebi nedir? netspeed kurulumum bugün ya da pazartesi gerçekleştirilecek netspeed müşteri hizmetleri bana modeminiz eğer bizim sağlayıcımıza geçerseniz modemi biz devralıyoruz ve...
  2. B

Yardım Netspeed başvuru formu numara bilgileri bölümü

PSTN Numarası Talep edilen DSL Paketi DSL Hizmet numarası xDSL paylaşımlı erişim hizmeti alınan tel no Bu bölümlere teker teker ne yazmam gerekiyor ayrıca şuan kullandığım türk telekoma ait olan modemin bizde kalmasını ve artık onların üstüne olduğunu söylediler yani türk telekomdaki...
  3. B

Öneri Hangi İnternet Sağlayıcısı Daha Mantıklı ?

Şuan kullandığım paket Türk Telekom 16mbps 12+12 aylık sözleşmesi ilk 12 ay 90 sonraki 12 ay 100 tl idi. Şuan aynı paket180tl ve 12 ay sonra +30 tl lik bir zamla karşılaşıyorum. Fiber altyapım var 100mbps kadar destekliyor. 10 ekime kadar sürem var sizce hangi sağlayıcıya ya da hangi pakete...
  4. B

İnternet Paylaşımında Kablolu Cihazda Hız Düşüşü Yaşanır Mı ?

Türk Telekom 16 mbps paket kullanıyorum kablolu şekilde masaüstü bilgisayarda Bu interneti aynı anda 3 aile kullanacak , 2 aile kullanırken ciddi bir düşüş yoktu fakat bu durumda kablolu kullandığım halde oyunlarda vs. ani ping internet hızında düşüş gibi sorunlarla karşılaşabilir miyim ...
Top Bottom