Arama sonuçları: *

1. Cezmi-Chan

İskambil destesi kutusundan ekran kartı desteği olur mu?

Şahsen öyle bir durumda kağıdı iskambil kağıdına göre kes katman halinde üst üste koy binebi bir kart oluşturman hem o kartı hem ekran kartını kurtarır Öyle birşeyim olsa benim oraya koyabilceüim bir iskambil kağıdım yok (özel olarak hollandadan getirilen bir desteyi bu amaçla kullandığımı...
  2. Cezmi-Chan

İskambil destesi kutusundan ekran kartı desteği olur mu?

Sorun olacağını zannetmiyorum ama Envamterden -1 İskambil kağıdı Olmuş bi tık
  3. Cezmi-Chan

Valorant ryzen5 5600 düşük fps sorunu

Win 10 kalman daha iyi olurdu ama senin tercihin
  4. Cezmi-Chan

Win 11 iken oynadığın oyunlar (var ise) ve win10 da iken oyun adı ve fps değerlerini gözden geçirerek aradaki farkı anlarsın
  5. Cezmi-Chan

Öneri Max 8K Telefon Önerisi

0 zorlarsan m15 alabilirsin fiyat performans ürün
  6. Cezmi-Chan

Win 11 kötü çıktı daha fazla işlemci ram ve karttan yiyo ama sana pek bişi sunmuyor win 10 en iyisi win 11 gibi arkada daha çok yemiyo sistemden oyunlarda eskisi gibi fps verimi alamazsın sistemin düşükse kesinlikle geç
  7. Cezmi-Chan

Öneri Max 8K Telefon Önerisi

Yenilenmiş yada 2. El mi bakıyon yoksa 0 mı
  8. Cezmi-Chan

Yardım Beyler işlemci 100 derece jelatin kalmış

İstikamet erimeye kadar gider hocam doğru yoldasınız :D artık kasa içi sıcaktır kasanın üstüne tava tereyağı yumurta bide bi rdr gir tamamdır hocam
  9. Cezmi-Chan

2025 in Hangi döneminde laptop alınır?

Taksitle almak mantıklı mı bilemiyorum zam yemesi halinde daha mı karlı olur bilemiyorum şuan için onu almam dahada zorlaştı ama rtx 2050/3050 de almak istemiyorum yıl olmuş 2025 yaza doğruda fiyatlar katlanılacak arada kaldım taksitle almak mantıklı geliyor indirim bekliyorum ehliyet...
  10. Cezmi-Chan

Bunu yaptıktan sonra fps değerlerine bak hem %30 civarı yediğini söyledin win11 de daha fazla yiyor diye biliyorum
  11. Cezmi-Chan

15k - 17k TL Kasa Önerisi

İçinde monitör mouse gibi ekipmanlar olucak mı?
  12. Cezmi-Chan

W11 sorunlu bi tık sen bence win10 a geç
  13. Cezmi-Chan

2025 in Hangi döneminde laptop alınır?

Herkese merhabalar ben 2024ün ortasından beridir laptop bakıyorum ama alıcağım gün laptopun 4K gibi bir zam yemesiyle sürekli aksamalar oldu ve alamadım 2025 e girdik ve hala alıcağım sonra 5090 tanıtılıcak haberi aldım 31 ocakta fiyat değişmeleri işime gelir mi bilemedim toparlamaya çalışırsak...
Top Bottom