Arama sonuçları: *

1. Y

Ekteki 3 monitörden hangisini tercih etmeliyim ?

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_asus-tuf-vg249q3a-24-full-hd-g-sync-%C4%B1ps-1ms-180hz-gaming-monit%C3%B6r-siyah-1236019.html?utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&utm_medium=psm-other%20psm&utm_source=akakce%20psm&v=1.59...
  2. Y

4500-5000 tl ye kadar monitör

5000 TL'ye kadar monitör bakıyorum. Genelde fps oyunları oynuyorum ama renk kalitesinin de iyi olmasını istiyorum. Birkaç model buldum https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lenovo-legion-r25f-30-24-5-in%C3%A7-240hz-280hz-oc-0-5ms-pivot-freesync-full-hd-gaming-monit%C3%B6r-siyah-1234744.html...
  3. Y

4000-4500 tl ye monitör tavsiyesi

Asus tuf ın 165hz monitörü var 3900 tl ye almak mantıklı mı ? Laptop için alıyorum monitör takıp kasa gibi kullanmayı düşünüyorum
  4. Y

iPhone’da sıkıntılı bir linke tıklayınca telefonu ele geçirebilirler mi ?

Birisi özelden link attı bana iPhone’dan tıkladığımda çakma YouTube gibi bir şeye yönlendirdi ve kamera açma izini istedi ben de red ettim ve hemen kapattım. Bir sorun olur mu sizce telefonumu ele geçirebilir mi ayarlardan kamera izinlerini kapattım tüm uygulamalarda
  5. Y

Bugün laptop alacağım 5 seçenek arasında kaldım acil yardım

msi iyiymiş ram sıkıntı ram sonradan eklenir mi acaba 4x2 değildir herhalde
  6. Y

sence max 24 bine en mantıklı seçenek ne
  7. Y

şu an çok kararsız kaldım valla seçim yapamıyorum excalibur 23400 e geliyor hepsiburadada ama hpnin de tasarımı daha gündelik duruyor o da hoşuma gitti 1685535746 masaüstü var bende zaten hocam günlük işlerimde kullanıcam bir de arada bir oyun oynarım
  8. Y

12450h işlemci yeterli olur mu sence bi de hp ve acere göre bunu tercih etme sebebin sadece ekran kartı mı 1685535466 görmedim hocam bakayım hemen
  9. Y

serviste falan sorun yaşar mıyım casperda 1685534889 24 bin geçmezse iyi olur ya buraları da zorlaya zorlaya çıkıyorum zaten
  10. Y

var mı tavsiyen bu fiyatlara hocam 1685534842 hocam o zaman casperi alayım ben
  11. Y

evet bunu beğendim ama beyaz renk istemiyorum
  12. Y

kanka o fiyata zorlarsam çıkarım ama casperlar hakkında ısı sorunu gürültü sorunu ve ses driverı sorun çıkarıyor diyen çok kişi var ne düşünüyorsun o konuda
  13. Y

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-15-fa1035nt-7n9v4ea-intel-core-i5-13500h-16gb-512gb-ssd-rtx-4050-6gb-15-6-inc-144hz-full-hd-freedos-tasinabilir-oyuncu-bilgisayari-p-hbcv00004975t5...
  14. Y

Acer Nitro 5 mi HP victus 16 mı ?

Hocam 21500-22000 civarında HP victus laptoplar gördüm forumda ne dersin hangisini almayalım casper acer ve HP victus modelleri arasından işlemciye bi tık daha önem veriyorum fakat düşük wattlı 3050 ler kötü performans veriyormuş ne yapmalıyım sence
  15. Y

İş, yazılım ve oyun için laptop tavsiyesi

Bütçem 21.500 max bu fiyatlara kadar laptop arıyorum. Performanslı ve çok gürültülü olmasın istiyorum. Grafik tasarım uygulamaları yazılım ve oyun için kullanacağım. Bu haftaiçi almam lazım ne tavsiye edersiniz ?
  16. Y

Hocam acer nitroları niye beğenmiyorsun
  17. Y

Casper excaliburlar hakkında kötü şeyler okudum burada Casper excaliburlar hakkında baya bi kötü yorum yapan vardı ısınma problemi falan doğruluğu var mıdır
  18. Y

Arkadaşlar merhaba bu hafta içi laptop almam gerekiyor hem oyun hem yazılım ve günlük işlerimi halletmek için alacağım max bütçem 20-21 bin tl arası ben bu ikisi arasında kaldım sizin başka tavsiyeniz varsa yazarsanız mutlu olurum . Acer Nitro 5 AN515-58 Intel Core I5 12500H 16 GB 512 GB SSD RTX...
  19. Y

Türk Telekom altyapı sorunu

Knk alakası yok 6 yıldır fiber bekliyoruz zaten çok aşırı yavaş çalışıyorlar ve ilgisizler
  20. Y

Türk Telekom altyapı sorunu

Arkadaşlar mahalleme 1 hafta önce tip7 erişim kabini getirildi 3 adet. Yaklaşık 3 yıldır talep ediyordum zaten. Bugün kablo çekme planlaması için ekip yollamışlar ona sorduğumda anca yıl sonu aktif olur dedi. Yaklaşık 3.5 ay var sizce de çok uzun değil mi ? Sonuç olarak kabin gelmiş sadece kablo...
Top Bottom