Arama sonuçları: *

1. H

CS2 Faceit demosu izlerken konuşanlar ekranda görünmüyor

iyi akşamlar faceitteki demoyu indirip izleyince konuşulanlar duyuluyor ancak kimin konuştuğu sol altta yazmıyor ve bunun kodunu bulamadım yardım edebilecek var mı lütfen
  2. H

ÖSYM sitesine giremiyorum

aradım türk telekomu bir şeyler yaptılar vs sorun olmadığını söylediler. ben daha önce yüz kere girmiştim ama şuan hiçbir tarayıcıda giremiyorum. daha önce google de arama yapınca sponsorlu olup en üstte olanlarda bu hatayı veriyordu. şuan o sitelerde hata vermiyor ama ösym sitesinde hata...
  3. H

ÖSYM sitesine giremiyorum

İyi akşamlar ösym sitesine pcden kablolu bağlantı ile giremiyorum. Bu siteye ulaşılamıyor Bağlantı sıfırlandı. Aşağıdakileri deneyin: Bağlantınızı kontrol etme Proxy'yi ve güvenlik duvarını kontrol etme Windows Ağ Teşhislerini Çalıştırma ERR_CONNECTION_RESET Telefondan giriyorum hiçbir...
  4. H

Yardım Kasa açma sitelerinde bonusla kasa açmak haram mıdır

kalmadı demek çok yanlış kardeşim islamın hükümleri sabittir değişmez, yanlış yapan insanların sayısı arttı diye biz de bu yanlışı yapabiliriz diye bir şey yok. Biz yine aynı şekilde onu yapmamakla mükellefiz ve her koyun kendi bacağından asılır...
  5. H

Yardım Kasa açma sitelerinde bonusla kasa açmak haram mıdır

haram tabii ki. yarın öbür gün para yatırıp aynısını yapmana yol açar. kumar için en iyi örnek serdar ortaç
  6. H

GameBooster G918 Fire Storm klavye

Merhabalar GameBooster G918 fire Storm kullanıyorum oğlum klavyeyi hallettiği için yenisini almak için baktım 7600 lira ve çok nadir var. Bunun sebebi nedir ne yapabiliriz?
  7. H

İşlemcim r5 5600 en fazla 15k nvidia ekran kartı önerisi?

çok teşekkür ederim çok sağolun
  8. H

İşlemcim r5 5600 en fazla 15k nvidia ekran kartı önerisi?

merhabalar nvidia max 15k bütçe ile ekran kartı önerileriniz ne olur? teşekkürler
  9. H

Secure boot etkinleştirdiğim halde hala secure boot hatası alıyorum

rica ederim dostum hayırlı olsun :)
  10. H

ben hepsinin tek adımda yapmamıştım ondan dolayı olabilir mi bilmiyorum. önce secure boot enable yap ve f10 yap windowsa gelsin sonra tekrar yeniden başlatıp biosa gir ve restore keys kısmını yap. ben o key kısmını sonrada yapmıştım
  11. H

bios ekranına giriyorsun orda bios tıklıyorsun. Aşağıda ortalarda CSM Support var onu disable yapınca altta secure boot çıkacak. Secure boot u tıklayıp o menüye girince secure boot enable yapacaksın sonra en altta secure boot mode costum yap ondan sonra restore factory keys tıkla çıkan yazıya...
  12. H

bende costum yaptım ama olmuyor yardım edebilecek var mı lütfen 1723714350 ben çözdüm, senin sorunun devam ediyorsa yardımcı olabilirim
  13. H

İşlemci Değiştikten Sonra Ne Yapmam Gerekiyor?

Merhabalar amd işlemcimi değiştireceğim ama öncesi veya sonrasında herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu? bios tan veya driver vs?
  14. H

Bu İşlemciler Darboğaz Yapar Mı?

teşekkür ederim <3
  15. H

Bu İşlemciler Darboğaz Yapar Mı?

Merhabalar şuan pc de ryzen 3 3100 işlemci ve gtx 1650 super ekran kartı var. Sadece işlemciyi ryzen 5 5600 veya 5600x ile değiştirmek istiyorum. Bu şekilde darboğaz yapar mı? Yaparsa, bu işlemciler için hangi ekran kartını(nvidia) almam gerekir?
  16. H

600-700 TL Bütçede Rekabetçi Oyun İçin Kulaklık Önerisi

https://www.trendyol.com/rampage/rgw9-comfort-siyah-usb-7-1-surround-sound-rgb-oyuncu-mikrofonlu-kulaklik-p-32014259?boutiqueId=61&merchantId=4367&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.3.2...
  17. H

spotify hesabıma başka konumdan giriş yapılmış

merhabalar bugün spotify dan mail geldi macaristandan giriş yapılmış hesabıma. Ben hesabıma girdim şifre değiştirmete çalıştım yapamadım. Tüm oturumları kapat yaptım ama az önce abd den giriş yapıldı diye tekrar mail geldi yardım edebilir misiniz lütfen
  18. H

CSGO overwatch çıkmıyor

merhabalar ben csgo da dmgden mg1 e kadar düştüm ve birkaç haftan beri overwatch gelmiyor. Yeni oyundan dolayı mı gelmiyor yoksa benle alakalı bir durum mu?
  19. H

Asus Tuf h3 7,1 kulaklık ses kasma sorunu

Merhabalar yaklaşık 3 ay önce asus tuf h3 7,1 kulaklık aldım. Csgo oynuyorum ve koşan adamın sesi net olarak nerden geldiğini kasamıyorum. Daha önce rampage camfort 7,1 kullanıyordum nokta atışı sesi kasabiliyordum. Kulaklık yeni diye daha alışmadım diye düşünüyordum ama aradan 3 ay geçmesine...
  20. H

🔥Çeki̇li̇şsi̇z Hedi̇ye 20 Adet Ekran Karti

ben köpek olsam kurban bayramında uyuya kalır kemik bile kalmaz, şanslı olanlara başarılar :)
Top Bottom