Arama sonuçları: *

1. Burqk

[Çözüldü]ClipSVC nasıl durdurulur?

Hocam açık konuşayım biliyorsunuz Türkiyede yaşıyoruz. oyunlar pahalı alamıyorum. Durdura basıyorum sonra tekrar çalışıyor oluyor hocam.
  2. Burqk

Bu anakartı buradan almalımıyım?

hocam başka site bulamadım satan:( güvenilirmidir veya sıfır mıdır...
  3. Burqk

ASUS P5G41T-M LX V2 aliexpressten sorunsuzmudur?

Hocam aliexpressten başka biryerde bulamadım:( bu alacağım yer güvenilirmidir. sıfır veya ikinci el'midir hocam...
  4. Burqk

Çözüldü✓ İntel İ7 940, GTX 1660 Ti'a darboğaz yaparmı?

Saol hocam. 1614882488 Hocam i7 940.
  5. Burqk

Pc yi nasıl bozarım?

Tekme at knk.
  6. Burqk

Çözüldü✓ İntel İ7 940, GTX 1660 Ti'a darboğaz yaparmı?

Hocam ? 1614882388 hocam arkadaşımla inatlaştık inanmadı oyüzden yazıyom ss alcam.
  7. Burqk

Ekranda neler olduğuna dair video var valorant ve birçok oyunda renkler fln değişiyor

Hocam aygıt yöneticisi > ekran bağdaştıcıları > sağ tıklayın güncellemeyi deneyin. https://forum.donanimarsivi.com/konu/donanim-ar%C5%9E%C4%B0v%C4%B0-forum-kurallari.1/#post-1
  8. Burqk

Ekranda neler olduğuna dair video var valorant ve birçok oyunda renkler fln değişiyor

Hocam başka oyunlarda böyle yapıyormu. format denedinizmi?
  9. Burqk

RTX 8000 ile mining yapılır mı??

hocam baktımda bu ne oyun için nede mining için tam render ve animasyon için. birde 8k videoları 1080p den daha hızlı yazıyo.
  10. Burqk

RTX 8000 ile mining yapılır mı??

Çok merak ettim 80 bin tl lik bir kartta mining performansı ne olur? hocam youtube ye yazdım çıkmadı.
  11. Burqk

Ethereum 2 Günde %30 Değer Kaybederek 1400$ Seviyesine Geriledi

hocam fiyat hemen düşmez daha stok felan gelmedi.
  12. Burqk

Ethereum 2 Günde %30 Değer Kaybederek 1400$ Seviyesine Geriledi

Bu etheryum fiyatını gördükten sonra akakçeye girip ekren kartı fiyatlarına bakmayan varmı. :D
  13. Burqk

RM-244 Flash Alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/rampage-rm-244-flash-24-144hz-1ms-hdmi-display-g-sync-freesync-full-hd-led-monitor-pm-HB00000VBONB?wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-hero&isFashion=true&gclid=Cj0KCQiA7NKBBhDBARIsAHbXCB6ulzt65V_TDCCoOMFueDy9cnHQytB5lGPNeeBSRR1hz_pc6OKe3eAaAip7EALw_wcB 144hz'ler genelde 1400...
  14. Burqk

Önüne gelen şarkı yapıyor.

hocam pc min tek kaldığı oyuna giriyorum enes batur merve bela çalıyor. adminler gerçekten 18 yaşında olmalarına rağmen bunu dinletiyor.
  15. Burqk

İşte tamda ben bunu sorguluyorum . sesi mükemmel yetenekler var hocam. neden bu 20m izleniyor?
  16. Burqk

kısa bir özetini dinledim hocam şarkıyı 3 kere felan dinle ilimunati üyesi olursun yemin ederim. :D 1613752592 hocam bir şey sorcam (!), (?) bunlar ne anlama geliyor?
  17. Burqk

hocam ben ikisinide dinlemem: bunun yanında diyerleri fız bence.
  18. Burqk

hocam enazından reymende ses var. enes baturu pc den sesini kıs cızırtı sesi geliyo.
  19. Burqk

hocam ağlamak üzereyim müslüm baba dinliyorum içecem şimdi.
  20. Burqk

Hocam önüne gelen şarkı yapıyor. 12milyonluk abonesi olan şarkı yapıyor, Tamam zevkler ve renkler tartışılmaz ama ondan daha iyi yapıp 20, 30 izlenenler biliyorum bizzat kendi arkadaşım sesi mükemmel şarkı yapıyor 1 yıl izlenme aynı, şarkının izlenmesi için illa bir eğlence kanalımı olmak...
Top Bottom