Arama sonuçları: *

1. A

Clownfish'e benzer uygulama önerisi lazım ama ses kalınlastırma vs icin degil.

Başlık rezalet kusura bakmayın aklıma bu şekilde geldi. Ebonivon izlerken görüyorum bir şeyler yapıp bir anda sesi megafondan konuşuyormuş gibi oluyor veyahut daha başka güzel şeyler bu tarz uygulamayı vesaire nerden bulabilirim çok merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
  2. A

KLASÖRÜM BAŞKA BİR MASAÜSTÜNDE KALDI

Hocam buyur bu şekilde, ayriyetten bir şey denedim yeni bir oturum açtım oturumu açtıgımda oturumun masaüstünde olan uygulamlar ve oyunlar ile ilk bu sorunu yaşadıgımdaki masaüstündeki her şey aynı. Şimdi aklıma geldi ben bu bilgisayarı açarken normalde beni oturum açma kısmında bekletmezdi...
  3. A

2 tane 1 ssd var c diski birde hdd var d diski ama hdd ye baktıgımda 2 tane dosyam var bi videolar klasörüm birde steam baska bir sey yok 1730638380 O masaüstüne geldiğimde bu dosyayı User: C-SSD: Deskopt tarzı bir klasor konum kısmından bulmustum orada şu an ki masaüstümdeki her şey vardı onu...
  4. A

şu şekil
  5. A

hayır sadece windows
  6. A

Böyle bir hata alıyorum bilgisayarı actıgımda farklı bir masaüstü vardı önümde yanlıslıkla bu klasoru buraya attım sonra ac kapat yaptım bilgisayarı normal masaüstüm geldi karşıma bu klasöre ise hızlı erişim kısmından girmeye çalıştığımda ise böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Yardım edin lütfen...
  7. A

DDR 2666MHZ ramim var

DDR4 2666 MHZ 8GB Ramim var yanına başka bir 8gb ram eklicem ama MHZ'i yüksek olursa sorun olur mu?
  8. A

Yardım EPİC GAMES HESABIMLA ROCKSTAR HESABIM UYUŞMUYOR.

Anladım, peki Epic Games'e bağlı Rockstar hesabımın adını vesaire görebileceğim bir yer var mı bu konu hakkında bilginiz var mıdır?
  9. A

Yardım EPİC GAMES HESABIMLA ROCKSTAR HESABIM UYUŞMUYOR.

Başlık biraz saçma A0 düzeyinde olabilir, şimdi ben ekran kartımı yükselttim ve RDR2 oynamak istedim. İndirdim oyunu girmek istediğim Rockstar hesabımın başka bir hesaba bağlı olduğunu söyleyen bir uyarıyla karşılaştım, araştırınca bunu account link ile sıfırlamam gerektiğini öğrendim. Gerekli...
  10. A

Rampage, Radiant ile Ally arasındaki fark nedir?

Klavye bakıyorum şu sıra beğendiğim bir Rampage K11 var ama bunu Rampage ALLY K11 ve Rampage RADİANT K11 olarak 2 farklı şekilde gördüm biraz incelediğimde bir fark anlayamadım, birde sizce Rampage Radiant/Ally K11 bu klavyesi alınır mı? Tavsiye etmiyorsanız yerine fiyat olarak yakın başka bir...
  11. A

İadeyi gönderiyim mi sizce?

İade süresi vesaire vardır illa onla ilgili müşteri temsilciyle iletişime geçebilirsen geç veya yakındaki yataş mağazasına gidip bir sor derim
  12. A

Midas hesabı olması kyk bursunu etkiler mi

tam yaş yetmiyor ablamın adına açayım diyorum, midas tan hesap açsam orayı kullansam ablamın bursuna zararı olur mu? Sonuçta burs parasıyla bir yatırımım olmayacak.
  13. A

Yeni steam hesabı açtım buna diğer hesabın cs banı işler mi?

Mantıklı, sağ ol birazda olsa rahatladım :D
  14. A

Bilmiyorum tam belki bir sistemleri vardır diye düşündüm sordum.
  15. A

Merhabalar başlıklarda biraz beceriksizim anladınız mı bilmiyorum neyse, CS'den s4l4k kardesim yüzünden steam hesabım banlı şimdi yeni bir hesap açtım, bu hesaptan cs 2'yi indirmeye başlıyorum oyuna girdiğimde otomatik banlar mı yoksa oynayabilir miyim? Yeni hesapın profilinde su an ban falan...
  16. A

Tyt kitap önerileriniz

Arkadaşlar selamun aleyküm kolay gelsin bana sağlam güzel konu anlatımı tyt kitap önerisi olan var mı instada görmüştüm bir tane reklam öğrenciler falan tavsiye ediyodu yorumlarda aynı şekilde güzel falan diyolardı sizin önereceğiniz var mı güzel bir tane
  17. A

Yardım Xbox hesabımdan Ea hesabının bağlantısını kesemiyorum

Merhabalar Xbox game pass'im aldım ama bağlı olan EA hesabının mailine erişimim yok EA hesabına giris yapmayı denediğime o epostaya kod gönderiyor ama maile erişimim yok ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz lütfen
  18. A

Acil yardım mackolik hesap acma

yeni mail actım kullanıcı adınıda random yaptım şimdi başvuruyu denedim başvuruyu yaptıktan sonran ne zaman sonra onay mesajı aldın dostum tahmini o zamana kadar hesaba giris denemicem.
  19. A

Acil yardım mackolik hesap acma

Merhaba mackolik hesap hesap üyeliği yapıyorum onaylancak diyor ama yasaklanıyor yardımcı olur musunuz nedeninide bilmiyorum
  20. A

Chivarly 2 Epic Gamestan alınan oyunu steamde alanla oynayabilir mi

Merhabalar chivarly 2 yi epicten aldım arkadasımda steamden var ortak nasıl oynayacaz veya birbirimizi ekliyecez bulamadık yardımcı olur musunuz
Top Bottom