Arama sonuçları: *

1. J

Cooler Master CH321 veya Rampage drop plus alınır mı sizce?

Stereo kalitesi nasıl bu kulaklığın ses kasma konusunda etraftaki sesleri iyi bir şekilde iletebiliyor mu bu kulaklığı kullanan bazı kişiler ses kasamadıklarını söylüyor ve herhangi bir dip ses tarzı cızırtı sesler geldi mi hiç?
  2. J

Palit 2070 Super 3810 TL idi Stok bitti

Bu gece uyku yok bana arkadaşlar içime oturdu 5 aydır ekran kartı almaya çalışıyorum bunun gibi kısa süreli büyük indirimleri nasıl yakalayabilirim dizlerimi tokatlıyorum şu an
  3. J

kart bilgisini girerken bitirdiler stokları...
  4. J

3000 Serisi beklenmeli mi yoksa direkt alayım mı arkadaşlar kart elimde bekliyorum ekran karşısında lütfen cevaplayın :D
  5. J

Cooler Master CH321 veya Rampage drop plus alınır mı sizce?

Merhaba, sennheiser gsp 300 kulaklığım 3 senenin ardından arızalandığı için yeni bir kulaklık arayışındayım ve fiyat olarak 350tl üstüne çıkmak istemiyorum. Rampage drop plus almayı düşünüyordum fakat forumlarda okuduklarıma göre pek kaliteli bir marka değilmiş rampage ürünlerini kullanan birçok...
  6. J

Msi RTX 2060 super gaming x 3900tl alınır mı?

Malum corona virüsü derken hiçbir yerde stok bulunamıyor veya indirim bulunamıyor aylardır sistem topluyorum tüm parçalar hazır sadece ekran kartı lazım bu ürünü soğutması çok iyi olduğu için almak istiyordum fakat bu fiyat bu karta değer mi bilmek istiyorum görüşlerinizi bekliyorum
  7. J

Asus TUF B550M Plus(wi-fi) ile B550 Plus arasında VRM farkı var mıdır?

Maalesef maksimum 1400e kadar çıkabilirim.
  8. J

Asus TUF B550M Plus(wi-fi) ile B550 Plus arasında VRM farkı var mıdır?

Merhaba, 1400TL bütçem var ve bu fiyata iyi bir anakart almak istiyorum. Ses kalitesi ve dayanıklılığı yüzünden Asus Tuf modelini almayı düşünüyorum fakat Tuf B550 Plus ile Tuf b550m wifi arasında ikilemde kaldım mATX olmasının herhangi bir dezavantajı olur mu siz ne önerirsiniz?
Top Bottom