Arama sonuçları: *

1. Rivyalı Geralt

Mekanik Klavye Önerisi

1500 TL kadar bütçem var 200-300 daha aşabilirim aklımda g413 tkl var siz ne önerirsiniz?
  2. Rivyalı Geralt

Kod Yazmak İçin Sessiz Klavye

Sessiz ve tuşları yüksek olmayan bir klavye arıyorum. 200 TL gibi bir bütçem var. Ne alabilirim ?
  3. Rivyalı Geralt

MK110 Türkçe Q Dizilimli Model Stoklarda Var mı ?

Link atar mısınız bulursanız ?
  4. Rivyalı Geralt

Lol için klavye önerisi

300-350 TL bütçem var. Ghosting olmasın lütfen combo yapamıyorum. Mekanik takıntım yok ghosting olmasın yeter.
  5. Rivyalı Geralt

Hydra R6 vs KB R96

?
  6. Rivyalı Geralt

Blue Switch vs Red Switch

Hangisi daha hızlı ?
  7. Rivyalı Geralt

Klavyenin İngilizce Olmasi

Yazılım ile uğraşacağım Klavyenin İngilizce olması sıkıntı çıkartır mı ? Bir de numlock tuşları falan yok. Sıkıntı olur mu ? 1595277830 Klavye g410 atlas , romer g switchler var
  8. Rivyalı Geralt

CK350 Alınır mı ?

Red switch stoklara gelince almayı düşünüyorum gelmezse Blue switch alacağım. Alınabilir mi ? Ya da başka önerisi olan var mi?
  9. Rivyalı Geralt

Alienware Pro Alınır mı?

Gamepower gibi markalarla karıştırmayın. YouTube da bir sürü incelemesini buldum. Buraya kullanan ya da fikrini belirtmek isteyen vardır diye sorayım dedim. Brown switch olması da bir artı benim için. Sizce alınır mı güncel fiyat 549tl
  10. Rivyalı Geralt

En Hızlı Switch Hangisi?

Sadece hızı önemli. Sesi önemli değil. Optik switch en hızlısı diye duymuştum. Ona göre Tuf Gaming k7 alacağım.
  11. Rivyalı Geralt

G710+ alınır mı ?

Brown switchler nasıldır? Kod yazmak ve MOBA oyun oynamak için kullanacağım
  12. Rivyalı Geralt

Kod Yazmak İçin Klavye Önerisi

Şu an sadece para biriktiriyorum. Bayramda yarısını tamamlamış olacağım. Ben Asus Tuf Gaming K7 düşünüyorum. Bilek desteği aşırı rahat gibi gözüküyor. Siz ne önerirsiniz? Kod yazmak ve MOBA oyun oynamak için alacağım. Bütçe Max 800-900TL
  13. Rivyalı Geralt

Gamepower Mirana alınır mi?

Sadece alınır mi? Kronik sorunu falan var mi ? Tasarımını beğendiğim için soruyorum
  14. Rivyalı Geralt

Gamepower Warlock Alınır mi?

Normalde 400 liranın hepsini klavyeye verecektim ama bunu alıp kulaklığa eklemeyi düşündüm. Sizce bu klavye alınır mi? RGB çok önemli değil sadece hızlı olması önemli. Ve red switch mi almalıyım blue switch mi 1595097251 Kronik sorunu falan var mi bilen yok mu ?
  15. Rivyalı Geralt

MK110 Alınır mı?

Ya da ne önerirsiniz?
  16. Rivyalı Geralt

Kulaklık mı almalıyım Klavye mi ?

Ağır LoL oyuncusuyum ama CS go da oynuyorum. Kod yazma gibi işlere de gireceğim. Hikayeli oyunlarda oynarım ama genel olarak LoL oynuyorum. Hangisini almalıyım ? 400TL bütçem var. Önerdiğiniz ürünü de belirtirseniz çok iyi olur.
  17. Rivyalı Geralt

Trust GXT 890 Cada alınır mi ?

?
  18. Rivyalı Geralt

Bu klavye ve mouse nasıl ?

https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwjJ6afa1cLqAhUMsO0KHYKyDD8YABAHGgJkZw&ohost=www.google.com.tr&cid=CAESQOD2YLlZ-6QxzEJnYSDNjH73TDnLzlVDnGIefkoMf6VJlbTmJUvH-flvjnBaCcnz5xH8UCG8ZE-_fAMEPo9HGRs&sig=AOD64_3nPb9RYf6JCAjTRNJnFmgm9dJ6kA&ctype=5&q=&ved=2ahUKEwiV753a1cLqAhW5URUIH...
  19. Rivyalı Geralt

Rampage KB R96 vs Gamepower Saber

Fiyatı 50tl daha Pahalı rampage in ama bilek desteği falan da var hangisi 50tl önemsiz
  20. Rivyalı Geralt

G410 Atlas Spectrum VS CK350

G410 Logitechin kendi geliştirdiği romerg switchleri kullanıyor CK350 Outemu Blue Switch kullanıyor
Top Bottom