Arama sonuçları: *

1. K

Bisiklet lastiği yakılır mı?

Şov amaçlı üzerine yanıcı bi madde dökülüp yakılabilir mi motorlarda yaptıkları gibi? Ne gibi hasarlara yol açar bisiklette?
  2. K

İninal kartta temassız var mı?

Yeni çipli kartta temassız var biliyorum ama bende eski kart var eski kartta temassız ödeme var mı?
  3. K

Suriye cipsi nerde satilir acil

Bim a101 migros bakkal nerde satiliyp beler seri söyleyin
  4. K

Sevgilim bana yalan mı söyledi?

Ankaraya gitti yakın zamanda 1 haftalığına mesaj attım bugün 13.44 de cevap vermedi. Saat 4 gibi gene yazdım neden cevap vermedin dedim. Dışardayım çünki dedi bende peki tamam seni seviyorum dedim konuyu kapattım ondan 10 dk sonra instagramda gezerken yaklaşık 1 saat önce atılmış bi gönderiyi...
  5. K

Kene mi ısırdı acaba beni?

Şuan doğa yürüyüşündeyim ve sol bacağıma sinek tarzı uçan bişey kondu sonra onu elimle iteliyim derken öldürdüm biraz fazla kan çıktı özellikle ısırdığı yerden bi tık fazla kan çıktı kene saçma olur ama gene de herşeyi değerlendirmek lazım kene vs olabilir mi?
  6. K

Airsoft silahları dışarda gezdirilebilir mi?

Airsoft silahları +18 mi ve dışarda belimize takıp gezebilir miyiz polis görse bişey der mi? Gerçek silah sanması halinde ne olur?
  7. K

Malatya'da yaşayan varsa bisiklet sürebiliriz

Arada benle beraber bisiklet sürmeye çıkacak varsa hoş olur her yere gideriz
  8. K

Instagram sifremi değiştim şimdi arkadaşım girebilir mi?

Instagramı 2 kişi kullanıyoduk ama hesap sahibi bendim ve artık onun kullanmasını istemiyodum sessiz sedasiz şifreyi değiştirdim şimdi o benim hesabıma girebilir mi?
  9. K

İlişkim Ne Olacak Bu Şekilde mi Gidecek?

Sevgilimle kavga ettiğimiz zaman suçlu olmasam bile suçlu konumuna düşüyorum kız arkadaşlar ve erkek arkadaşlarla beraber bursa uludağa tatile gidicektik ona kızdı niye kızlarla gidiyosun dedi dedim ki sen istemiyosan gitmem rahatsız olduysan gitmem barışmadı kızdı küstü ve genel olarak ben...
  10. K

Midem çok kötü sanki bıçak saplıyolar

sabah kalktım mide bulantısı ve mide ağrısı yaşıyorum bulantı başlıyo bitiyo sonra ağrı başlıyo sonra ikisi aynı anda oluyo kusuyorum sonra mideme bıçak saplanıyo gibi oluyo 2 dk sonra sancısı geçiyo çok yemek yiyen biriyim ama bünyem sağlamdır 10 çeşit yemek karıştırsam gene bisey olmaz dün...
  11. K

Traş makinesi ile bacak kılı almak?

Yaz geldi bacaklarım amazon ormanı gibi kesmek istiyorum erkek olduğum için ağda falan kullanmak istemiyorum insanlar dalga gecer ve acılı diye aklıma traş makinesi geldi sakal aldığım traş makinesiyle bacağımı alırsam nolur?
  12. K

Dolap.com güvenilir mi?

Sevgilim ile çift yüzük almak istiyoruz dolap.com da buldum bi tane site güvenilir mi bilmiyorum ama nasıl sizce?
  13. K

15 yaşında 1.80 im daha ne kadar uzarım

Kilom 59 60 boyum 1.80 daha ne kadar uzarım?
  14. K

En iyi powerbank markaları hangileri

Ttec syrox pyro falan var ama ben markacı bi insanım bunları kullanmadım daha önce hiç kaliteliler mi 30.000 mah lık alıcam ömrü ne kadar olur?
  15. K

Powerbank aldım lakin telefona uyumlu değil ucu

Powerbank aldım ama benim telefonum kalın uçlu bu ise ince uçlu şimdi ben bunu aldığım yere iade edebilir miyim tekrar kutusuna koyup teknosadan aldım faturası var
  16. K

Kullanılmayan otobüs kartına ne olur?

Otobüs kartımı yaklaşık 1 2 senedir kullanmıyorum bugün bi işim çıktı bi kere kapanmıştı gidip açtırmıştım ama işim acil sıra bekleyemem belediyede kart kapanıyo mu ne zaman kapanıyo ne gibi durumlarda kapanıyo
  17. K

Yeni sim kartını ne zaman takıcam?

Vodafone luydum bugün turkcelle geçtim ve az önce " *********** sipariş numarası ile numara taşıma talebiniz alınmıştır" diye mesaj geldi takabilir miyim yeni sim kartını yoksa ne zmaan takıcam?
  18. K

Hangi oyunun kolyesini alayım?

Bi kolye alıcam ama bi oyuna ait olsun istiyorum
  19. K

Fazla Üzülmek Kalbe Zarar Verir mi?

Herhangi bi konuda fazlaca üzüldüm kırıldım 6 saat oldu yattığım yataktan kalkmadım sabahtan beri azer bergen falan dinliyorum herneyse kalbimde böyle hani bi insan bıkar ya yeter der sıkılır bıktım ya diye isyan eder ya kalbimde şuan öyle hissedebiliyorum kalbime ağrı giriyo arada çok üzülmenin...
  20. K

Üniye giden kız değişir mi?

Ortamın verdiği o özgürlük hissi ile beni unutur mu aldatır mı yalan söyler mi başka erkeklerle takılır mı başkaları onun aklına girer mi bunlardan korkuyorum
Top Bottom