Arama sonuçları: *

1. KeremSenju

Bilgisayarımdan KMSpico'nun gittiğini nasıl anlarım?

Selam dostlar dün bilgisayarıma bilgisayarcı KMSpico windows 10 kurmuştu. CPU kullanımı hep %100'dü ve ekran kartım ısınıyordu, Bugün sistemime format attım windows 10 home proyu indirdim. şimdi cpu kullanımı %10'larda ve ekran kartımın dereceleri düştü. Birde Şu anda Bilgisayarımda KMSpico'nun...
  2. KeremSenju

KMSpico Windows 10'a nasıl format atılır?

Merhaba dostlar dün bizim bilgisayarcı bilgisayarıma KMSpico Windows 10 yükledi ve şuan bilgisayarım çok ses çıkarıyor büyük ihtimalle virüs bulaştı. Birde içine birkaç tane oyun yükledim. Sistemimi bu virüsten temizlemek istiyorum yani format atmak istiyorum. Usb'ye bu videodaki gibi windows...
  3. KeremSenju

KMSpico Windows Zararlı Mıdır?

Merhaba Dostlar bugün babamla bilgisayarcıya Windows kurdurmaya gittik ve adam CD ile bilgisayarıma KMSpico Windows yükledi. Korsandan nefret eden birisiyim. Adama dedim sıkıntı yaratmaz mı diye yaratmaz dedi. Windows'u Kurarken 2015 sürümünü kuruyordu. Ancak çok işkillendim. Acaba KMSpico'nun...
  4. KeremSenju

Gamegaraj windows 10 kurma videosu

Merhaba dostlar yeni bilgisayar aldım içinde işletim sistemi yok bu videodaki gibi kursam bilgisayara olur mu?
Top Bottom