Arama sonuçları: *

1. J

Ekrana görüntü gelmiyor.

Öncelikle Hayırlı Akşamlar. bundan 3-4 gün önce önceden kullandığım RTX 3060 12GB versiyon ekran kartını satmak için RX 6900XT ekran kartı ile değiştirip fullmark testi yaptım daha sonra hiçbir driver kaldırmadan tekrar ekran kartı değişikliği yaptım görüntü gelmedi nvidia ekran kartı...
  2. J

Öneri Gaming Monitör Önerileri

S.Aleyküm hayırlı akşamlar arkadaşlar yeni PC topluyorum kasa neredeyse bitti ama monitör bi türlü karar veremiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Monitörde aradığım özellikler 2K ve üstü, 240 Hz veya üstü olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
  3. J

Yardım Oyuncu kulaklığı önerisi lazım

Asus Tuf H3 alabilirsin https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-h3-7-1-silver-oyuncu-kulaklik-p-HBV00000QDGDC?magaza=e-babill
  4. J

Bilgisayar Açılırken 5 Defa Kısa Bip Sesi Geliyor Ekran Gelmiyor? Acil Yardım

Düzelmesi için ne yapabilirim islciyi ve anakartı eve ulaşalı 3 gün oluyor bazı neden lerden bugün kurdum
  5. J

Pinlerle uğraşırsam bozulmaz mı? nasıl yapabilirim?
  6. J

Yeni PC topladım durumun yettiğince fakat pc yi daha yeni topladım bios güncellemesi bile yapamadım açılmadıgından. 5 defa kısa kısa bip sesi geliyor ekran gelmiyor. Kasadaki bütün fanlar çalışıyor, bazı yerlerde işlemci hatası diyordu ne yapmam lazım.İşlemci termal macun değiştirdim gene...
Top Bottom