Arama sonuçları: *

1. C

4060 için fiyat bilgisi

Merhaba arkadaşlar, Laptop almak istediğim için bilgisayarımı satmayı düşünüyorum sadece fiyatı hakkında bilgilendirirseniz sevinirim. -RTX 4600,RYZEN 5600,FULL MSI sistem ve ekstra olarak thermaltake 240 lık sıvı soğutucu ve 1 tb harddisk Fiyat bilgisi verirseniz ona göre satış yapacağım ve...
  2. C

Sistem aldıktan sonra ne yapmalıyım?

İtopya’dan hazır sistem aldım,driver+windows kurulum da satın aldım fakat ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bios ve diğer driver güncellemeleri,XMP gibi şeyleri onlar yapacak mı yoksa ben mi yapmalıyım? Aldıktan sonra neler yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
  3. C

Ryzen 5/5600 ve RTX 3060 için Anakart,PSU ve Soğutucu Önerisi

Ryzen 5/5600 ve RTX 3060 12 GB sistem toplamayı düşünüyorum,hazır sistem bakacağım fakat parçaların bazılarını sepette değiştirmeyi düşünüyorum. Bu sisteme uygun Anakart,PSU ve Soğutucu için ne önerirsiniz? B450M Pro iş görür mü yoksa B550M Pro mu bakmalıyım? Aralarındaki fark nedir? PSU için en...
  4. C

22-25 bin tl bütçe ile sistem önerisi

Monitör hariç 22-25 bin tl arası nvidia ekran kartlı bir sistem bakıyorum ve bilgisayar toplama hakkında çok fazla bilgim yok. Forumlarda hazır sistemlerin anakart,psu,ssd ve kasalarının kronik problemli veya çok alt seviye olduğunu ve bu yüzden bazı problemler yaşandığını okudum. Ekran Kartı...
Top Bottom